Victorie pentru Simone Tempestini pe macadamul de la Sibiu

  • Fratii Norbert si Francesca Maior – castigatori la 2 roti motrice , NRA castiga clasamentul la echipe

Simone Tempestini si Sergiu Itu au castigat Raliul Sibiului, dupa ce au dominat clar in cele 2 zile ale raliului, castigand 9 din cele 9 probe speciale. Norbert Maior si Francesca Maior au facut un raliu foarte bun si au terminat pe locul 1 la 2 roti motrice si pe locul 4 in clasamentul general.

Simone Tempestini: Mi-a placut foarte mult Raliul Sibiului pe macadam! Am avut un ritm foarte bun pe tot parcursul raliului si desi conditiile au fost diferite de la o zi la alta, ne-am acomodat si totul a iesit foarte bine pentru noi. Desi mi-ar fi placut sa ajung la etapa europeana din Latvia, victoria de la Sibiu a indulcit aceasta dezamagire. A fost minunat sa vad spectatori pe probe, sa simt atmosfera de pe celebra Santa si sa ma bucur de fiecare kilometru de probe. Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Norbert Maior: Mi s-a indeplinit marea dorinta de a merge pe macadam la Sibiu si mai ales, am avut un rezultat foarte bun. Cu locul 1 la 2 roti motrice, 4 la general si cu un loc 3 la power stage, putem spune ca suntem extrem de fericiti. Au fost doua zile foarte grele, intense si le multumim tuturor partenerilor si sustinatorilor nostri pentru sprijin.

 

Marco Tempestini: Obiectiv îndeplinit…pe deplin! Chiar dacă am “pierdut” 2 “piese” importante in primele faze din ziua unu, cu abandonurile lui Bogdan și “familia” Gheorghiu, NRA pleaca de la Sibiu cu tolba plină. Primii la general, de departe, cu Simo și Serj, primii la 2 roti motrice și inca o data pe 4 la general cu Norbi si France și podium la debutanți pentru frații Supuran, cu fratele copilot la debut, chiar dacă s-au răsturnat pe Santa! Cum am declarat înainte de raliu, performanțele personale nu au cum sa nu ne ducă la un rezultat bun ca echipa, inca o data am castigat locul 1. 
Sibiu ne-a plăcut, “turiști” la gratar și pe Santa și pe superspeciala au fost mulți și „galagiosi”, așa ca felicitări echipei de organizare pentru ca a readus “legenda” unde trebuie! Mulțumim tuturor celor care sunt cu noi in acesta “pasiune nebuna”! 

Echipa NRA a plecat in primul raliu de pe macadam din acest an in formatie completa, dar, din pacate, Bogdan Marisca a fost nevoit sa abandoneze vineri, dupa niste probleme tehnice. In timp ce Bogdan si Andrei Gheorghiu de la Cupa Swift au avut vineri un accident si au mers sambata in super rally, fratii Victor si Mihai Supuran , au terminat ziua de sambata pe locul 3 la Debutanti, dupa ce si ei au iesit in decor pe prima trecere de pe proba Santa. 

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri se va desfasura la Iasi pe 4 si 5 septembrie. 

Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan.

Recomandari pentru tine!