Trofeul Total – Brasov: 89 de concurenti inscrisi la etapa a III – a

Etapa a treia din Campionatul National de Viteza in Coasta se va desfasura in weekendul 8-9 iunie la Brasov. Trofeul Total aduce la start un numar 89 de concurenti care se vor ” duela” pe Drumul Poienii, drumul de legatura intre Brasov si Poiana Brasov.

Lista de Inscrieri Trofeul Total – Brasov 2019

Considerata de majoritatea practicantilor acestui sport drept regina coastelor, traseul de pe soseaua care leaga Brasovul de statiunea Poiana Brasov a fost martor de-a lungul anilor la numeroase evolutii spectaculoase din partea a tot ce are mai bun automobilismul sportiv national, dar si international.

Pe aceasta sosea au devenit campioni ori s-au batut pentru miimi de secunda pentru titlul mult ravnit piloti ca Genu Cristea, Eugen Ionescu Cristea, Ludovic Balint, Puiu Rusu, Titi Aur, Dan Girtofan, Andrei Dumitrescu, Paul Andronic, Lucien Hora, Lucian Radut si numerosi altii.

Dat fiind faima traseului si a orasului, centrul istoric fiind chiar locul de start al competitiei, numerosi piloti sunt dispusi an de an sa lase totul la o parte pentru o participare la cursa de pe Drumul Poienii.

Si pentru editia din acest an a Trofeului TOTAL, lista de inscrieri contine deja, la o saptamana de start, numele campionilor Bogdan Cuzma, Silviu Dumitrescu, Mihai Leu, Lucian Radut, Lucien Hora sau a fruntasilor clasamentului la zi al sezonului Costi Stratnic, Emil Nestor.

Etapa precedenta s-a desfasurat la Cheile Gradistei si a fost adjudecata de Emil Nestor, Lucien Hora si Costi Stratic.

Detalii la cald puteti regasi si pe pagina noastra de facebook fanrally

SSursa din articol: autorally.ro

Recomandari pentru tine!