Transilvania Rally: Radu Necula s-a impus in cadrul Cupei Suzuki

Radu Necula si Adrian Temes si-au adjudecat victoria in cadrul Cupei Suzuki la Transilvania Rally.

Echipaj al noii echipe formate in acest sezon sub numele Omega Rally Team, au reusit sa isi adjudece victoria in cadrul cupei monomarca Suzuki. Radu Necula a reusit sa castige 9 din cele 14 probe speciale de la Transilvania Rally, avandu-l in postura de copilot pe Adrian Temes, alaturi de care a resusit sa se impuna in Cupa Suzuki la cea de-a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop care s-a desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 4-6 mai.

Vremea a fost una schimbatoare la Cluj, in prima zi de concurs ploaia si-a facut de cap, insa nu a fost un obstacol pentru Radu care sa il impiedice sa castige probele din prima zi. Acesta reusind sa castige toate cele patru probe programate vineri ( 5 mai ). Danut Budai si Lucian Budai au resusit in prima zi sa se claseze pe a doua treapta a podiumului, urmat de Ionel Rus pe ultima treapta a podiumului, avandu-l in dreapta sa pe Dorin Costea.

A doua zi de concurs, echipajul Necula/Temes reusesc sa castige 5 din cele cele 10 probe speciale care au fost programate pentru ziua de sambata ( 6 mai ). Danut Budai/Lucian Budai termina etapa a doua din CNR-D pe pozitia secunda a cupei care a ajuns la editia cu numarul V in acest an, urmat de fiul cunoscutului Dan Girtofan. Andrei Girtofan reuseste sa castige doua probe speciale in ziua secunda si urca pe ultima treapta a podiumului general a cupei monomarca alaturi de copilotul sau Doru Vraja.

Poz. Echipaj Masina Timp ecat
1 Radu Necula/Adrian Temes Suzuki Swift Sport 01:44:55.4  
2 Danut Budai/Lucian Budai Suzuki Swift Sport 01:47:00.9 +00:02:05.5
3 Andrei Girtofan/Doru Vraja Suzuki Swift Sport 01:55:02.1 +00:10:06.7
4 Ionel Rus/Dorin Costea Suzuki Swift 02:02:31.3 +00:17:35.9
5 Bogdan Vrabie/Rares Badea Suzuki Swift Sport 02:11:47.1 +00:26:51.7

Credit Foto: Liana Toma

Recomandari pentru tine!