Simone Tempestini conduce etapa Clujeana – Transilvania Rally

Transilvania rally

Simone Tempestini conduce in etapa a VI-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop, Transilvania Rally, care se desfasoara in weekendul 22-23 Iulie in zona Clujului. Dupa PS 7 Belis, Simone are un avans de +00:00:41.2 in fata coechipierului sau Bogdan Marisca la bordul unui Ford Fiesta R5. Giri e pe pozitia a 3-a.

In prima zi de concurs, au fost programate 4 probe speciale, printre care si super speciala din Cluj. Simone s-a impus in 3 probe speciale, iar superspeciala a fost adjudecata de Gergo Szabo.

Sambata, 23 iulie au fost programate 6 probe speciale pentru concurenti. Ps 5 a fost adjudecata de echipajul Bogdan Marisca/Carmen Poenaru la bordul R5-ului, urmat de Simone si Dan Girtofan, insa aceasta proba speciala a fost anulata pentru concurentii din Rally 2, din cauza unei iesiri in decor  echipajului 122 Emanuel Resiga / Denisa Draghici care a necesitat interventia echipajelor de prim ajutor. Pilotul avand o plaga contuzie la nivelul buzei, copilotul a fost transportat la UPU Cluj pentru un traumatism cranio-cerebral minor, contuzii toracice si contuzii de cot drept.

Ps 6 a fost anulata din cauza problemelor de comunicatii pe traseu. Ps 7 a fost adjudecata de Simone Tempestini care isi mareste ecartul la + 00:00:41.2 fata de Marisca si la +00:01:03.3 fata de Dan Girtofan.

Mai sunt 3 probe speciale de parcurs, printre care si Super Speciala Polus Center.

clasament ps 7

Credit Foto: Cristian Gheorghe

Recomandari pentru tine!