Marcu George/Raluca Birt, despre experienta de la Sibiu Rally Challenge si participarea acestora la ultima etapa din CNR

 

11945000_876609549059918_2018127471_n

Dupa Sibiu Rally Challenge, etapa de casa pentru Marcu George, am discutat cu acesta despre participarea sa in cadrul Sibiu Rally Challenge 2015 si planurile acestuia de a lua startul la ultima etapa din Campionatul National de Raliuri, Harghita Rally.

Fan Rally: Salut George! Ai participat la Sibiu Rally Challenge, un festival al sporturilor cu motor de altfel, dar nu ai ajuns la startul propriu-zis. Ce s-a intamplat?

George: Salut! Din pacate nu am mai ajuns pe probele speciale din motive personale.

Fan Rally: Totusi ai reusit sa participi la City Demo-ul organizat pe strazile centrului istoric din Sibiu si la startul festiv. Cum ai descrie atmosfera din Piata Mare?

George:  Despre startul festiv pot spune ca a fost ceva ca in vis, cu atata public atat pe strazile de langa centrul orasului, cat si in Piata Mare. Vreau sa ii felicit pe organizatorii de la Raliul Sibiului, pentru ce au facut in acest oras.

Fan Rally: Ne spuneai joi seara dupa startul festiv ca ai intentia sa participi la Harghita Rally. Ne poti da mai multe detalii? Cu ce masina vei lua startul, cu ce navigator si care iti sunt obiectivele?

George:  Despre participarea la Harghita pot spune ca voi lua startul cu un Renault Megane, si tot ce este posibil ca in dreapta mea sa vina tot Raluca. Obiectivul meu la acesta raliu este sa terminam pe podium la clasa 12.

Fan Rally: In incheiere transmite un mesaj sustinatorilor tai.

George: Vreau sa le multumesc in primul rand sponsoriilor mei Geo Sped, Alex Euro Trans , MonCaffe Creme, Sm@rt GSM Sibiu, Liquid The Club, Butoiul de Aur, Pensiunea HUGO, BOZO si nu in ultimul rand lui Dragos Ghigolea, Laurentiu Borda, Bogdan Iancu, Ioana Luca, tuturor faniilor si prieteniilor!

 

Recomandari pentru tine!