Transilvania Rally, o noua provocare pentru Ciprian Daniel Lupu

  •  Premiera pentru sportivul din Brasov, pilot in scaun rulant: proba de noapte „Floresti”, locul unde mii de spectatori vor urmari cu sufletul la gura evolutia fiecarui echipaj;
  •  Ciprian Daniel Lupu este pregatit pentru 10 probe speciale, cu o lungime totala de aproape 150 de kilometri dar si pentru „Super Speciala” din inima orasului;
  • pilotul brasovean il va avea ca navigator pe Stefan Raita;
  • eveniment conex campania #PeBune?, o campanie de constientizare privind eliberarea locurilor de parcare pentru persoanelor cu dizabilitati.

Ciprian Daniel Lupu, primul pilot in scaun rulant din tara, este pregatit pentru o noua provocare: Transilvania Rally, etapa a VII-a din Campionatul National de Raliuri dar si etapa internationala in TER Tour European Rally 2019.

Dupa debutul din Raliul Sibiului unde Ciprian Daniel Lupu alaturi de Radu Guramulta s-au clasat pe locul III la Clasa National 12, pilotul brasovean isi continua evolutia in raliuri.

„Astept cu multa bucurie si emotie startul la Transilvania Rally, care pentru mine este „raliul de casa”. Am spus acest lucru pentru ca sunt foarte legat afectiv dar si logistic de Napoca Rally Academy, cei carora le datorez pregatirea mea de pilot profesionist dar si sustinerea acestora in competitii. Imi doream foarte mult sa particip la raliul de la Brasov, insa competitia se tine pe macadam, iar pentru moment nu sunt pregatit sa fac acest pas. Am reusit in acest sezon competitional sa-mi fac debutul in raliuri la Sibiu unde am acumulat o buna experienta. La Raliul Sibiului am parcurs o proba foarte ingusta, oarecum similara la nivel de tehnica si dificultate cu cele de la Cluj. Am urmarit multe clipuri video, am vorbit cu multi piloti si stiu ca voi participa la un raliu cu probe foarte inguste, foarte tehnice dar si dificil. Dupa cele doua etape de viteza in coasta de la Ranca si Cimpulung ma simt in forma. Cea mai frumoasa si interesanta proba va fi cea de noapte, o speciala aparte si foarte frumoasa. Imi doresc sa termin cu bine acest raliu. Va astept pe probe si va multumesc pentru sustinere,” a declarat pilotul brasovean Ciprian Daniel Lupu.

De data aceasta Ciprian il va avea navigator pe brasoveanul Stefan Raita, un tanar a carui experienta in motorsport este mai mult decat buna. Foarte sigur, multi dintre pasionatii acestui sport ii vor simti lipsa lui Stef de la transmisiile live care se vor realiza pe timpul concursului, insa au ocazia sa sustina efortul acestui echipaj aparte.

Daca sunteti in Cluj-Napoca in 26, 27 sau 28 septembrie, sunteti asteptati cu surprize si noutati la standul Fundatiei Motivation Romania de la eveniment. Aici este prezentata campania #PeBune?, o campanie de constientizare privind eliberarea locurilor de parcare pentru persoanelor cu dizabilitati.
„Este un eveniment conex raliului unde asteptam sa participe cat mai multa lume. Noi nu ne dorim astfel de locuri insa avem nevoie de ele!”a mai precizat Ciprian.
Ciprian Daniel Lupu este sustinut in sezonul competitional 2019 de: PRO X, WSA, Platinium Jobs si Fundatia Motivation Romania. Napoca Rally Academy si H Motorsport ii ofera sprijin din punct de vedere tehnic (asistenta tehnica) si sportiv. Partener media: Autostiri.ro . Si tu poti fi unul dintre partenerii lui Ciprian! Sa nu uitam sa sustinem visele si performanta!
Multa bafta Ciprian si Stef!

Credit foto: RallyZoom.ro

Recomandari pentru tine!