Tänak s-a impus la YPF Rally Argentina 2018

Ott Tänak s-a impus in etapa a cincea a WRC ( WORLD RALLY CHAMPIONSHIP ), etapa ce s-a desfasurat in Argentia intre 26-29 Aprilie. 

La bordul unei Toyota Yaris WRC, estonianul reuseste sa castige YPF Rally Argentina 2018, acesta reusind sa se impuna in fata lui Thierry Neuville, care ocupa locul secund, avand un ecart de +37.7 . Ultima treapta a podiumului general din Argentina se regaseste Dani Sordo.

credit foto: wrc.com

Tanak a reusit sa castige 10 probe speciale din totalul de 18 ale raliului si reuseste ca . Estonianul nu a fost insa ocolit de probleme, acesta avand probleme cu servodirectia masini la sfarsitul zilei de sambata. 

Liderul general a WRC, Sebastien Ogier, termina raliul pe pozitia a patra cu al sau Ford Fiesta WRC la peste doua minute fata de lider. Dupa cele 18 probe speciale, Andreas Mikkelsen reuseste sa ocupe pozitia a cincea la general.

Sursa Foto: wrc.com

Ultima proba speciala a raliului a contact ca si power stage, iar invingatorul probei a fost Neuville, cu un avans de  fata Ogier care termina proba cu al doilea timp. Al treilea timp i-a apartinut lui Mikkelsen, iar Tanak termina proba cu al patrulea timp, acesta nu a fortat foarte tare si a mers precaut.

Urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri se va desfasura in Portugalia, intre 17-20 mai.

Clasament General YPF Rally Argentina 2018

Recomandari pentru tine!