Simone Tempestini lider dupa a doua bucla in Moldova

Simone Tempestini e liderul etapei din Moldova dupa a doua bucla. Porcisteanu pe doi, iar Marisca pe treapta a treia cu a sa Fiesta R5.

Prima proba speciala a etapei a fost adjudecata de pilotul DTO Tellur Rally Team, Vali Porcisteanu, urmat pe proba de Simone si de Girtofan la bordul unei Skoda Fabia R5.

Simone reuseste sa obtina cel mai bun timp pe PS2, iar Vali termina cu al doilea timp proba si cade pe pozitia secunda la general. Marisca face o proba buna si termina pe pozitia a treia proba.

Ps 3 este adjudecata de acelasi Simone, urmat fiind de aceasta data de Marisca si de Giri. Vali termina pe patru aceasta proba speciala, insa ramane pe pozitia secunda la general.

Dupa prima bucla clasamentul general provizioriu il avea pe Simone Tempestini ca si lider, urmat de Vali si de Marisca. A doua bucla contine trei probe speciale, acelasi numar ca si prima bucla. 

Simone isi adjudeca si PS4, urmat de Porcisteanu si de Marisca, iar Ps5 e adjudecata de acelasi personaj, insa Vali si Marisca inverseaza pozitiile pe aceasta proba fata de Ps4.

Ultima proba ( ps6 ) din a doua bucla e adjudecata de tot de Simone, reusind sa isi adjudece 5 din cele 6 probe de pana acum. Marisca termina proba pe doi si isi consolideaza a treia pozitie. Porcisteanu termina proba pe pozitia a treia si isi condolideaza pozitia secunda la general.

Astazi mai sunt programate inca trei probe speciale. Pentru clasamentul complet, puteti accesa site-ul fras.ro, sectiunea live.

Clasament general provizoriu dupa ps6:

  1. Simone Tempesti: 00:42:42.8
  2. Vali Porcisteanu: + 00:33.4 sec.
  3. Bogdan Marisca: + 00:59.1 sec.

Recomandari pentru tine!