Victorie pentru Simone la Iasi si devine Campion National

Cu o noua masina la start, Simone Tempestini a dominat ultima etapa de macadam din sezon de la inceput pana la final. Acest s-a impus in 9 probe speciale din totalul de 10 ale etapei, superspeciala fiind adjudecata de Porcisteanu.

Simone devine campion national absolut al Campionatului National de Raliuri dunlop 2018 dupa castigarea acestei etape. Vali Porcisteanu abandoneaza pe PS9 dupa co mica eroare si a lovit partea din spate a Skodei Fabia R5, cedandu-i pozitia secunda lui Bogdan Marisca, iar G. Szabo  urca pe ultima treapta a podiumului general de la Cotnari Rally Iasi – Centenar 2018.

Prima zi de la Iasi a fost adjudecata de S. Tempestini/S.Itu dupa ce si-au adjudecat 4 din cele 5 probe speciale ale zilei, reusind sa aiba un avans considerabil de 01:10,2 sec. fata de Porcisteanu care a terminat ziua pe pozitia secunda, urmat de Bogdan Marisca.

Ziua a doua a fost dominata de echipajul Napoca Rally Academy, adjudecand toate cele  cinci probe speciale si astfel devin campioni nationali absoluti, fiind al treilea titlu a lui Simone in Romania. Bogdan Marisca termina ziua secunda pe pozitia a doua, dupa ce Vali Porcisteanu a avut probleme la suspenia masini pe PS9, acolo unde a fost nevoit sa abandoneze. G.Szabo urca pe a treia pozitie la general dupa abandonul lui Vali.

Dan Girtofan a reusit sa urce pe pozitia a patra la general, dupa ce etapa trecuta a avut o iesire in decor care i-a distrus masina. Manu Mihalache termina pe pozita a cincea aceasta etapa, urmat de Constantin Aur si de Sebastian Barbu.

Raul Badiu s-a impus in Cupa Suzuki dupa ce a condus dominat etapa cap coada, urmat de Bogdan Vrabie si de Timisica care incheie podiumul cupei monomarca.

Mihnea Muresan isi adjudeca victoria in cadrul Cupei Dacia, urmat de  D. Zaharia  si de A. Mitre care coboara o treapta a podiumului dupa ultima proba speciala a raliului.

Articol in curs de Update…

                                     Clasament general Cotnari Rally Iasi 2018 – Centenar

Sursa timpi: fras.ro
Noutati
Vezi mai multe