Robert Kubica: “Este imposibil sa dau tot ce pot din cauza masinii Williams”

Cu doar o cursa ramasa, revenirea in Formula 1 a lui Robert Kubica este aproape terminata. Dar inca nu exista un loc permanent pentru pilotul polonez. „Nu sunt multumit de performanta, dar sunt multumit de modul in care corpul, mintea si creierul meu au raspuns la provocarea din acest an.”

Povestea intoarcerii lui Kubica a devenit rapid un sir de dezamagiri. Dupa accidentul sau dramatic de raliu, Kubica a revenit la sport, desi poate cu o deficienta fizica. Faptul ca Williams nu avea toate partile pregatite in timpul testelor de iarna de la Barcelona a facut ca Kubica si coechipierul sau George Russell sa fie condamnati constant la un loc in spatele clasmentului.

Sasiul FW42 defect
Robert Kubica considera ca datorita acestui defect nu a putut arata de ce este capabil. „Cred ca imaginea de ansamblu a fost data de ceea ce am trecut in acest sezon. Exista multi factori care nu m-au ajutat, totul a avut un impact negativ asupra a ceea ce am putut face. Oricum, revenirea mea la o clasa precum Formula 1, cel mai inalt nivel al sportului nostru, dupa mult timp si cu limitele pe care le am, multi oameni au considerat-o imposibila. ”

Credit Foto: Motorsport Network

„Am auzit multe povesti. Cred ca rundele mele de deschidere au fost puternice in acest an “, spune Kubica. „Nu am putut sa fiu la fel de rapid cat mi-am dorit sa fiu la Monaco. Probabil ca a fost una dintre cele mai bune curse ale mele anul acesta, chiar daca eram departe de a fi rapid”.

Ce urmeaza?
Dupa cum a spus, Haas vede unele posibilitati pentru Kubica, ceea ce ar insemna, de asemenea, ca si-ar putea incerca norocul in alte clase. Kubica nu a vrut sa spuna multe despre asta ieri: „Ceva pozitiv sau negativ se intampla in fiecare saptamana. Dar exista miscare. Stau calm si relaxat, imi fac treaba. Inca vreau sa fac curse, astept cu nerabdare asta. In ceea ce ma priveste, acest lucru ar putea fi in mai multe clase de curse. Desigur, timpul trece si se termina. Dar sunt increzator. “

Sursa: Morelli Management | gp24.ro

Recomandari pentru tine!