Raliul Maramuresului, unul cu multe plusuri pentru Andrei Girtofan si Doru Vraja

Digiqole Ad

Raliul Maramuresului, unul cu multe plusuri pentru Andrei Girtofan si Doru Vraja

Andrei Girtofan si Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) au incheiat cu bine Raliul Maramuresului, etapa a 3-a CNRB. Un raliu solicitant, cu multi adversari cu masini de top, pe care cei doi brasoveni l-au terminat pe locul 4, la doar cateva secunde de podium. Chiar daca nu au fost acolo, intre primii 3, Andrei si Doru se intorc din Maramures cu multe plusuri.


„Un raliu de asfalt adevarat, care ne-a pus serios «la treaba» cum se spune. O etapa dificila, dar care ne-a ajutat sa crestem, sa fim cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim. Am avut probe in care am fost acolo, la cateva zecimi de locul 1, am aratat si un ritm foarte bun. Din pacate, o greseala in prima zi ne-a costat foarte mult. Desi am tras tare in ziua a doua ca sa recuperam, nu am mai putut face asta. Am demonstrat ca avem un ritm mai bun, ca putem fi acolo, «in coasta» celor considerati favoriti. Am mers poate cel mai tare din acest sezon si de aici si mica greseala. Dar asa se intampla cand cresti ritmul, iti asumi riscuri mai mari. Per total este un raliu cu multe plusuri pentru noi, un ritm foarte bun, multa incredere ca putem fi acolo sus, dar si o dorinta mare de a castiga”, a declarat Andrei Girtofan.
Andrei si Doru se bazeaza in 2023 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Dinamic 92, MRF Tyres Romania, Pro – X cosmetica si intretinere auto, Mobil 1 prin Lubexpert Romania, Mipa, Presto, Aro Palace si MTS Print.

Recomandari pentru tine!