Raliul Iasului Resonance 2022!

Orasul celor sapte coline va gazdui, in perioada 2-4 septembrie, editia a 38-a a intrecerii automobilistice de traditie din Iasi, sub organizarea clubului ACS XS Motorsport.

Asteptarea se apropie de final pentru piloti, copiloti, arbitri, oficiali FRAS si, nu in ultimul rand, pasionati de motosport, pentru ca pana la editia din acest an a Raliului Iasului Resonance au mai ramas doar 15 zile.

Organizatorii au pregatit multe noutati pentru concursul de la inceputul lunii septembrie. Una dintre acestea este desfasurarea celor noua probe pe parcursul a trei zile, de vineri pana duminica.

SuperSpeciala de la Rapa Galbena, atat de asteptata de toata lumea, va da startul competitiei, vineri seara, prilej cu care echipajele participante vor fi prezentate, iar sambata va incepe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele opt probe speciale, patru distincte.

Vor fi cate doua treceri pe Cioca Boca (14,80 km), Madarjac (23,80 km) – sambata, Paun (8,35 km) si Dobrovat (19.10 km) – duminica. Cea din urma proba, renumita pentru saritorile spectaculoase, va incheia competitia cu Power Stage (a doua trecere), unde cele mai rapide echipaje vor primi puncte suplimentare. Ca de obicei, la finalul etapei va avea loc festivitatea de premiere, duminica, dupa pranz, in centrul Iasului.

„Cred ca avem toate ingredientele pentru a bifa un raliu care sa se ridice la nivelul asteptarilor tuturor. Mai avem cateva detalii de pus la punct pana la start, dar sunt sigur ca pe 1 septembrie, cand toti participantii vor fi la Iasi, totul va fi rezolvat, iar locatiile principale, probele, comandamentul vor fi pregatite ca pentru o competitie de mare anvergura. Dincolo de implicarea autoritatilor si a partenerilor traditionali, tin sa remarc faptul ca multi tineri vor sa faca parte din echipa de organizare, ceea ce inseamna ca Raliul Iasului Resonance a devenit un brand important al orasului.” – Dan Codreanu – rally manager.

Asadar, pentru ca v-am facut cunoscute cateva dintre ingredientele editiei a 38-a a Raliului Iasului Resonance 2022, va invitam sa ramaneti aproape de site-ul raliuliasului.ro, paginile noastre de facebook si instagram, dar, mai ales, sa fiti prezenti pe probe pentru a va bucura pe deplin de spectacolul sportiv si ospitalitatea gazdelor de la XS Motorsport Iasi, clubul renumit pentru foarte buna organizare a evenimentelor automobilistice.

Recomandari pentru tine!