Raliul Harghitei a fost unul cu probleme tehnice pentru DTO Rally Team

DTO Rally Team a avut parte de o cursa dificila in Harghita. Singurul echipaj aflat la start, format din Cristi Dolofan si Traian Pavel, a avut un ritm sub asteptari la Raliul Harghitei, prima etapa la care cei doi au luat startul in Campionatul National de Raliuri 2022.

Echipajul a fost incetinit pe toate probele speciale de o problema tehnica descoperita abia in ultimul parc de service: un senzor al turbinei a impiedicat Citroen-ul C3 Rally2 sa functioneze in parametri optimi, in timp ce o problema la galeria de evacuare a redus si mai mult performantele masinii de concurs.

Din pacate, rezultatul final a fost unul in afara punctelor in clasamentul general, insa poate fi privit ca un antrenament util pentru Raliul Argesului, cursa de casa a DTO Rally Team. Competitia este programata in perioada 21-22 mai in Pitesti si pe Transfagarasan.

Echipajele DTO Rally Team sunt sustinute de partenerii Dolo Trans Olimp, Ion Mos, Grupul Fildas – Catena, Trust Motors – Importator Peugeot, Citroen si DS Automobile, Smart Diesel, Repsol prin Valtec Premium Lubricants, HidroGaz, Eurial si Placari Faine Grup.

Recomandari pentru tine!