Peripeții, emotii, dar si distractie pentru Giri si Tudor la Raliul Sibiului

Locul 2 la Raliul Sibiului dupa o cursa interesanta, cu emotii pe final. Cam asa s-ar putea caracteriza weekend-ul celor doi echipieri ProRally Team Brasov, Dan Girtofan si Tudor Marza. La intoarcerea pe macadamul sibian dupa mai multi ani, Giri si Tudor au avut o evolutie constanta, cu un ritm bun inca de la inceput. Pe niste probe frumoase, dar care prezentau multe capcane, cei doi brasoveni au incercat si reusit sa isi atinga obiectivul, acela de a termina fara probleme prea mari si de a obtine un rezultat important.

Totul a fost foarte bine pana la Power Stage. Acolo am avut un moment in care am mers poate mai tare decat ar fi trebuit, astfel ca am intarziat o franare, ceea ce ne-a facut, pe mine si pe Tudor, sa lovim cu partea stanga spate a masinii un mal de pamant. Desi ne temeam ca am facut pana, am indoit doar un brat, astfel ca am putut sa ajungem la final si cu un timp care sa ne permita sa ne clasam pe locul 2. Ne bucuram ca nu a fost ceva mai rau si ca totul s-a terminat cu bine, a declarat Dan Girtofan.

Campionul brasovean a mai adaugat: A fost un raliu de supravietuire. Duritatea traseului s-a vazut in numarul mare de abandonuri si de probleme tehnice. Chiar daca organizatorii au facut eforturi foarte mari pentru ca probele sa se prezinte in cel mai bune conditii, au fost destule «capcane». Cu toate acestea a fost un raliu foarte frumos. Proba noua, Rau Sadului, este una care mi-a placut la nebunie. O «speciala» tehnica, dar si de viteza, cu de toate. Iar Santa pe noapte a fost ceva extraordinar. A fost cu adevarat o proba de raliu, cu suporteri pe masura si cu o atmosfera senzationala. Masina a fost ok, colaborarea cu Tudor foarte buna ca de obicei, iar baietii din echipa tehnica s-au ridicat din nou la inaltime. Ne bucuram foarte mult pentru rezultat si abia asteptam sa ne revedem pe probe la Raliul Iasului.

Dan si Tudor doresc sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de parteneriilor Delcar Skoda, Glanz Facility Management, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!