Ott Tanak si Järveoja Martin pregatiti pentru Suedia dupa iesirea in decor.

Ott Tanak si copilotul Martin Jarveoja au scapat nevatamati din iesirea in decor foarte violenta de la WRC Monte Carlo.

Campionul mondial din sezonul trecut, Ott Tanak, a avut parte de o iesire in decor foarte violenta cu Hyundai-ul i20 WRC, la jumatatea probei speciale cu numa.rul 4 dupa ce a pierdut controlul masinii de concurs 

Atat Tanak cat si Jarveoja au reusit sa iasa din masina fara ajutor si nu au prezentat probleme de sanatate, dar ulterior au fost transferati la un spital local pentru controale medicale, asa cum este procedura standard in urma unui iesiri in decor ca si aceasta. Acestia au fost externati a doua zi si au revenit in parcul de service de la Monte Carlo.

Estonianul, care a trecut de la Toyota la Hyundai in acest sezon, s-a aflat pe pozitia a IV-a inaintea acestei probe, la +10,3 sec. de liderul. Dupa parcurgerea PS4, Neuville a coborat pe locul doi, iar Elfyn Evans a preluat primul loc cu un avantaj de 3,4s.

Urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri se va desfasura in Suedia, intre 13-16 februarie cu probe pe zapada si ghiata. Echipajul Hyundai Motorsport, Ott Tanak / Järveoja Martin, se regasesc pe lista de inscrieri pentru Suedia.

Pana acum, pe lista de la WRC Suedia se regasesc 64 de echipaje, insa mai este timp destul pana la incheierea sesiunii de inscrieri.

Clip Video iesire in decor Ott Tanak la Monte Carlo 2020 WRC

Recomandari pentru tine!