OGIER s-a impus la Monte-Carlo

Sebastian Ogier s-a impus in prima etapa a Campionatului Mondial de Raliuri ( WRC ), etapa ce s-a desfasurat la Monte Carlo in acest weekend  25-28 Ianuarie 2018. Acesta a bifat cel de-al treilea succes pe „teren propriu”.

Ogier s-a instalat in fruntea clasamentului inca din prima zi si a mentinut un ritm care sa-i permita castigarea etapei de casa. Tanak termina etapa pe locul secund, urmat de Latvala, Meeke si Neuville.

„A fost un weekend dificil. Adesea, la Monte trebuie sa ne confruntam cu conditii dificile. Nu m-am luptat niciodata cu alegerile de anvelope atat de mult, dar in cele din urma am castigat si sunt foarte fericit. Trebuie sa multumesc echipei pentru un alt inceput bun pentru sezon. Toata lumea a facut greseli in acest weekend. ” a spus Ogier 

Tanak a terminat etapa pe locul secund cu Toyota Yaris de la Toyota Gazoo Racing WRT. Acesta a terminat la +58.8 secunde de Ogier, iar avansul fata de coechipierul sau de la Toyota a fost de 53.7 sec. Echipa acestora reusind sa urce pe podium doua masini, ocupand locul secund si locul 3,

Foarte fericit. Este o mare ușurare pentru a începe sezonul așa. Există întotdeauna unele entuziasm la schimbarea echipelor și nu am idee la ce să mă aștept. Aici a fost o mare ușurare. Echipa și mașina sunt uimitoare. Echipa mea de pietriș a făcut cea mai bună treabă – mulțumesc” a declarat Ogier la finalul ultimei probe speciale.

Credit Foto: wrc.com

Recomandari pentru tine!