Ostberg se pregateste pentru etapa urmatoare din WRC – SUEDIA

Ostberg revine in WRC in etapa din Suedia

Mads Ostberg se pregateste intens pentru urmatoarea etapa din World Rally Championship care se va desfasura in Suedia intre 9-12 februarie. Ostberg si-a intrat in ritm la o etapa norbegiana, RALLY FINNSKOG, alaturi de alti piloti de pe scena WRC, etapa care s-a desfasurat pe zapada a fost castigata Mads.

Am condus toata ziua cu un telescop rupt, care a cauzat o pierdere de timp in anumite etape, dar totusi, am reusit sa castigam si suntem foarte bucurosi

Este o practica valoroasa pentru Suedia, dar sper cat de curand sa fiu in spatele volanului unui Fiesta WRC. Echipa este in prezent la M-Sport, pentru construirea masini cu care voi lua startul in Suedia.” a declarat Mads dupa finisul de duminica.

Caravana WRC se muta in Suedia, unde organizatorii au pregatit nu mai putin de 18 probe speciale, intinse pe 4 zile. Shackdown-ul este programat sa se desfasoare joi pe un traseu de 7,23km de proba, urmand ca in aceiasi zi, concurentii sa ia startul in prima proba speciala de la Raliul Suediei care este super speciala.

Vineri sunt programate alte 7 probe in lungime de 145,6 km, urmand ca sambata urmatoarele 7 probe insumand 125,38 km sa fie parcurse de concurenti. In ultima zi din Suedia, sunt programate 3 probe speciale, printre care si power stage-ul care mai adauga puncte suplimentare primilor clasati pe ultima proba speciale.

Recomandari pentru tine!