Nasser Al-Attiyah a confirmat ca va lua startul in WRC 2017 la bordul unui VW Polo R WRC

Nasser Al-Attiyah a confirmat ca va lua startul in sezonul 2017 din WRC la bordul unui Polo R WRC. Decizia celor de la Volkswagen a fost una tarzie, astfel marca germana a dezvoltat noile modele pentru sezonul urmator dupa criterile stabilite de FIA.

Credit Foto: motorsport.com

Foarte multe spectulatii au aparut despre rularea masinilor VW in echipe private, astfel Al-Attiyah a dezvaluit ca negociaza cu cei de la Volkswagen. Suveranul din Qatar avand 14,6 % din actiunile grupului.

 „Noi incercam sa readucem noul Polo R in sezonul 2017. Dupa cum stiti, Qatar are cateva actiuni din grupul VW” a spus Nasser.  M-am intalnit cu oficialii aici, in Qatar si incercam sa facem acest lucru posibil. Daca este posibil, atunci de ce nu? Daca vom obtine confirmarea, atunci voi face tot sezonul viitor la bordul unui Polo R de configuratie 2017” a mai adaugat Nasser.

In cazul in care Nasser nu reuseste sa ajunga la un acord cu cei de la Volkswagen, atunci va lua startul la clasa WRC Trophy, care a fost creata pentru masinile de configuratie 2016 sau ani precedenti. 

 

Recomandari pentru tine!