Mexic WRC: probele speciale 2 si 3 au fost anulate

Mexic WRC: Primele doua probe ale zilei secunde anulate.

Mexic WRC: Organizatorii Raliului Mexicului au fost fortati sa anuleze doua probe speciale dupa ce  masinile  World Rally Championship nu au reusit sa ajunga in zona Leon, dupa ce convoiul format din patru camioane, incarcate cu masinile wrc, nu au reusit sa ajunga la timp din cauza vremii neprietenoase.

Acesta a fost motivul xare a dus la anularea a ceea ce ar fi fost primele doua probe speciale de vineri. „Am fost  nevoiti sa anuleam probelespeciale El Chocolate si Las Minas pentru primul tur„, a declarat organizatorii Raliului Mexicului.

Chiar si acum masinile sunt inca departe de parcul de service, ;a aproximativ de 100 de kilometri.„au mai spus organizatorii etapei din Mexic.

Nici unul dintre camioanele care transporta masinile concurente in eveniment nu au fost implicate intr-un accident rutier, dar autostrada a fost inchisa din cauza unui accident foarte grav pe autostrada, produs din cauza vremii foarte nefavorabile. Cea de a doua trecere pe probele de vineri nu credem sa fie afectate. Un buletin din partea organizatorilor raliului a fost emis vineri dimineata.

Pilotul Toyota,Hänninen Juho,  este lider dupa primele doua probe de joi, avand un avans de +1.6 in fata pilotului Citroën in persoana lui Kris Meeke, acesta fiind la bordul unui Citroën C3 WRC. Tänak Ott este al treilea in clasamentul general din Mexic,  etapa a III-a a Campionatului Mondil de Raliuri.

 

Noutati
Vezi mai multe