Lyuben Kamenov castiga Trofeul Campulung Muscel

Bulgarul Lyuben Kamenov  s-a impus in cea de-a VII-a etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, Trofeul Campulung Muscel, care s-a desfasurat in weekendul 24-25 Septembrie pe traseul Lerești – Voina.

14370023_1083379511739555_4465652164913231540_n

Prezent la start pentru a doua oara in acest sezon, Lyuben reuseste sa se impuna si de aceasta data, dupa ce a castigat si Trofeul Teliu in fata lui Cuzma si a lui Lucian Radut. 

Ovidiu Zaberca a reusit sa treaca cu bine peste urmarile iesiri in decor de la etapa precedenta, astfel la Campulung a reusit sa urce pe treapta a doua a podimului general. Gabriel Ene la bordul unei Honda Civic Type R de grupa H3 este ocupantul locului III a podiumului general „Sa ajung sa ma stropesc cu Zabi, pe podium, cu sampanie….Asta e un vis!!!!” a spus Gabriel Ene.

Lucian Radut dupa ce a castigat prima mansa de concurs, a fost nevoit sa abandoneze din cauza unui senzor. 

Am luat decizia de a nu urca astazi in cele doua manse de concurs tinand cont de faptul ca nu eram multumit de setarile electronice ale masinii, dar si din cauza ploii torentiale. Anvelopele pe care le aveam nu corespundeau conditiilor meteo si spun asta pentru ca au avut loc 9 accidente la aceasta etapa.
Pentru mine a fost frustrant sa stiu ca vreau si pot si sa nu am cu ce. Am preferat sa aleg optiunea de a termina setarile masinii in perioada urmatoare si de a pastra masina intreaga pentru etapa de la Poiana Brasov. Pana atunci sper sa gasesc un electronist care sa imi seteze ECU Motec M800 asa cum vreau eu.” a scris Daniel pe contul sau sa socializare dupa ce a revenit in Campionatul de Coasta dupa o pauza de 3 ani. 

Timpi Trofeul Campulung Muscel

Credit Foto: Dragos Ionel Popescu

Recomandari pentru tine!