Hat-trick pentru Jerome France dupa victoria de la Trofeul Deva SuperRally

Pilotul Jerome Frances reuseste sa obtina hat-tricke-ul in Campionatul National de SuperRally dupa ce acesta a reusit sa se impuna si la Trofeul Deva SuperRally !

Acesta a fost invingator si la Mangalia, etapa care a fost prima etapa din campionat, dar si la Targu Mures. 

Desi in mansa a doua din finala a avut un mic incident, pilotul a reusit sa revina in forta si sa cucereasca podiumul, acesta fiind urmat de pilotul Dani Otil si Emil Ghinea.

Francezul a reusit sa obtina pe traseul de la Deva un timp de 3:28,950 secunde la bordul nodelului Formula Renault FR2.

Prezentatorul emisiunii  „Neatza cu Razvan si Dani” reuseste cu al sau model Radical SR4 sa obtina un timp de 3:32,235, acesta pozitionandu-l pe cea de-a doua pozitia la general, iar Emil Ghinea reuseste al treilea timp, fiind mai lent cu peste 10 secunde decat liderul Jerome, reusind un 3:38,508 sec. cu sa Norma 20F.

Deva SuperRally
Sursa foto: Campionatul National de SuperRally

Mihai Leu reuseste cel de-al patrulea timp cu al sau Ferrari 458 Challenge, acesta fiind urmat de Sergiu Tirla ( GAO ) cu al sau BMW E30 care reuseste un 3:44,508 secunde.

 

Urmatoarea etapa din Campionatul National de SuperRally se va desfasura la Craiova, orasul in care a luat nastere acest campionat, in perioada 10-11 Septembrie 2021.

Urmatoarele etape din campionatul de SuperRally, dar si din alte discipline se pot vedea in sectiunea calendar motorsport de pe site-ul nostru. 

Clasament final Trofeul Deva SuperRally 2021

Clasamentele si timpii pe toate mansele se pot vedea pe la rallycontrol.ro

Recomandari pentru tine!