Incalzire excelenta pentru Tempestini inainte de startul Campionatului European

Romania a avut doua echipaje la startul Raliului Terra Valle Del Tevere, competitie inclusa in calendarul Tour European Rally. Simone Tempestini s-a clasat pe pozitia secunda in clasamentul general, iar Bogdan Cuzma, aflat la debutul sau intr-o etapa externa de raliuri, a incheiat pe 19.

Peste 80 de echipaje au fost prezente la startul competitiei care a avut 7 probe speciale pe o distanta de aproximativ 60 de kilometri. Pe modelul Skoda Fabia R5, Simone Tempestini si Sergiu Itu au avut un ritm excelent inca din start, atunci cand au fost la numai 0,3 secunde de echipajul aflat pe prima pozitie, Alberto Battistolli/Simone Scattolin (Skoda Fabia R5).

Sursa foto: facebook Napoca Rally Academy

Desi echipajul de la Napoca Rally Academy a castigat 4 din cele 7 probe speciale ale etapei din Italia, victoria i-a revenit tot lui Battistolli, cu o diferenta de numai 3,3 secunde. Pe 3 s-a clasat tot un echipaj din Italia, tot pe un model Skoda Fabia R5, Alessando Bettega si Paolo Cargneluti aflandu-se insa la aproape 40 de secunde in urma.

Pentru Tempestini si Itu a fost o incalzire excelenta deoarece in luna martie vor concura la cele doua etape din Campionatul European de Raliuri, care vor avea loc in Portugalia. Obiectivul acestora pentru 2022 este sa incheie pe podiumul final al competitiei continentale.

Tot la Terra Valle Del Tevere, la bordul unei Skoda Fabia R5, Bogdan Cuzma si Florin Dorca au avut un ritm constant la prima lor participare internationala. Acestia s-au aflat in permanenta intre pozitiile 17 si 19, pe cea din urma gasindu-i finalul raliului.

 

sursa articol: fras.ro

Recomandari pentru tine!