Ferrari are probleme cu monopostul pentru 2020?

Ferrari se confrunta cu probleme la monopostul pentru sezonul 2020, spun surse din interiorul echipei de Formula 1. 

Vestile alarmante din interiorul echipei spun ca problemele sunt la aerodinamica monopostului. Un jurnalist cu vechime pe circuitele de F1 si care este un apropiat al Ferrari, cu surse cheie in echipa rosie, a postat pe blogul sau personal aceasta informatie.

Mi se pare ca pana acum, datele de la simulator si de la tunelul aerodinamic nu i-au impresionat pe ingineri. Dar tineti cont ca mai este timp pentru remediere”, a precizat pe blogul personal. 

Ferrari a terminat pe locul doi in sezonul 2019,  in spatele celor de la Mercedes, dar multi cred ca Red Bull-Honda este acum pregatita sa iasa in fata in sezonul acesta. Jurnalistul a mai comentat, de asemenea, viitorul lui Sebastian Vettel la Ferrari, avand in vedere ca este fara contract in acest an, iar Charles Leclerc tocmai a semnat pana in 2024.

Nu sunt atat de sigur ca 2020 va fi ultimul an al lui Vettel in echipa rosie, cu atat mai mult cu cat Verstappen si-a extins contractul cu Red Bull. Consider ca, campion mondial are capacitatea de a da inapoi.” a mai precizat jurnalistul italian.

Recomandari pentru tine!