Elfyn Evans ” sunt mai motivat dupa podiumul de la Monte Carlo „

ELFYN EVANS a sus ca este foarte motivat in acest sezon, mai ales dupa  dezamagirea de la Monte Carlo, acolo unde putea sa isi adjudece victoria, insa a terminat pe pozitia a treia la finalul raliului.

Evans s-a bucurat de un weekend superb la prima etapa din mondialul de raliuri. Acesta s-a aflat pe prima pozitie la general dupa primele 3 zile. Ultima zi ( duminica) de la Monte Carlo a fost decisiva, insa acesta a pierdut pozitia de lider dupa a doua proba a zilei a patra din raliu, iar la final ajungand pe pozitia a III-a.

 Thierry Neuville si-a adjudecat vitoria in fata lui Sebastien Ogier care a terminat pe 2, iar Evans pe 3 la +14.3 sec. in spatele liderului si la +1.7 sec. in spatele lui Ogier.

Sursa foto: wrc.com

” Mi-ar fi placut un castig, asta am venit aici sa facem. In cele din urma, trebuie sa vizam victorile. Odata ce ne-am dat seama ca avem un ritm foarte bun, am inceput sa fortam” a spus Evans. 

„Desigur ca este dezamagitor si sper sa vad ceea ce am facut la Monte ceva pozitiv. Un podium a fost un inceput solid si a fost foarte bun pentru echipa. Dar doare un pic ca nu am reusit sa incheiem pe prima pozitie. Dar mergem mai departe si asteptam cu nerabdare urmatoarea etapa ” a mai adaugat acesta. 

Evans a explicat cum a pierdut in ultimele probe de duminica. Acesta a facut cateva modificari minore la masina si probabil aceasta a fost cauza, dar si-a asumat. Alegera anvelopelor pentru ziua a IV-a a fost si ea un motiv pentru aceasta pozitie. 

„Trebuie sa fiu mai rapid, sa am sentimentul de incredere deplina in masina. O sa-mi tin capul jos si sa merg mai departe. Tot ce putem face este sa mergem la etape si sa incercam sa le castigam. Restul vine de la sine ”, a mai adaugat pilotul Toyota. 

Noutati
Vezi mai multe