Declaratie a lui Ogier: „M-am gandit sa renunt”

 Înainte de a lua startul in prima etapa din WRC, la conferinta de presa de la Monte Carlo, Sébastien Ogier a venit la conferinta de presa M-Sport si a vorbit pe larg cu presa. De patru ori Campion Mondial de Raliuri, Ogier si-a exprimat primele impresii despre Fiesta WRC. 

Pe bune, m-am gandit sa renunt. Devine din ce in ce mai greu, mai ales ca am un copil acasa, de multe ori am fost aproape de a lua aceasta decizie, insa m-am gandit ca imi era foarte greu sa revin in top dupa o pauza. Asa ca am spus OK, am o multime de oameni langa mine si voi incerca sa obtin si mai mult. Dupa decizia Volkswagen de a se retrage, am ales varianta care imi da cea mai buna sansa de a continua in top. Este o noua era a motorsportului si sunt multe semne de intrebare pentru toata lumea. Trebuie sa fim rapizi, sa avem incredere si sa gandim inteligent”  a spus Sébastien Ogier.

Credit Foto: Rallye Sport Media

Nu pot sa va spun prea multe, dar prima mea impresie nu a fost una rea. Am acceptat aceasta provocare, asta  pentru ca am vazut potential. Sunt constient ca acestia au mare incredere in mine, chiar si cu experienta putina la bordul Fiesta WRC, nu este usor. Nu am nimic de pierdut: motivatia este de a face fata acestei provocari.” a precizat Ogier

Vom incepe sezonul cu foarte putin timp petrecut în masina si in echipa, este cu siguranta dificil. Si stim ca aceasta este singura echipa privata de campionat si este intotdeauna dificil de a lupta impotriva constructorilor. Dar, cel putin este o echipa privata de exceptie, care sa dovedit an la rand ca fac o treaba buna. Desi in ultimii ani nu au fost atat de buni, am incredere in ei. Am acceptat aceasta provocare cu sentimentul ca am putea face ceva, altfel stateam acasa cu micul meu Tim.” a mai adaugat pilotul M-Sport.

 

Recomandari pentru tine!