De pe podiumurile mondiale, la volan pe circuit

Digiqole Ad

De pe podiumurile mondiale, la volan pe circuit. Alina Dumitru, Elisabeta Lipa, Ana Maria Popescu Branza, Monica Iagar, Otilia Badescu si Alice Ene prezente la WOMEN RALLY!

La finalul acestei saptamani capitala devine gazda primei etape a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Enel X Way, clasa de masini electrice powered by George, inovatie BCR. In cadrul acestui eveniment fully booked, organizatorii, Clubul Sportiv Savu Racing si Asociatia Clubul Sportiv Women In Motorsport, invita participantele sa ia startul din Piata Constitutiei intr-un cadru festiv memorabil, vineri, 12 mai 2023, incepand cu ora 18:00. Mansele de concurs se vor desfasura sambata, 13 mai 2023, la Arena Nationala, incepand cu ora 10:00.

Organizatorii Women Rally au pregatit un super show in care, pe langa curajul si ambitia concurentelor, se va celebra si excelenta sportiva. La start se vor alinia nume mari ale sportului romanesc, dar si mondial! Cine sunt ambasadoarele acestei etape? Elisabeta Lipa – multipla campioana mondiala, olimpica si europeana la canotaj, fost Ministru al Tineretului si Sportului si actualmente Presedinte al Federatiei Romane De Canotaj, Ana Maria Popescu Branza – campioana olimpica si mondiala la scrima, Monica Iagar – campioana europeana la atletism si fost comandant la CS Dinamo Bucuresti, Otilia Badescu – multiplu medaliata la campionatele europene si mondiale de tenis de masa, actualmente director in Ministerul Sportului si Alice Ene – „Regina Europei la drift” care a ajuns in Cartea Recordurilor datorita performantei obtinute in 2021, atunci cand a cucerit titlul european la doar 14 ani. Energia femeilor iubitoare de adrenalina si cu competitia in „sange” devine ceva firesc cand avem alaturi asemenea modele de succes. Nu ratati ocazia de a le admira pe marile valori ale sportului romanesc intr-o noua postura sportiva!

Campionatul din acest an ne surprinde si cu o prezenta de exceptie, chiar in randul concurentelor! Alina Alexandra Dumitru – singura campioana olimpica la judo a Romaniei si multiplu medaliata mondial si european – se aliniaza la start, dupa ce in editiile trecute a avut rolul de ambasador. In dreapta ei se va afla copilotul Beatrice Mercado, editor al revistei Nascut pentru Sport.

Zeci de femei pregatite pentru startul primei etape Women Rally de la Bucuresti

„Suntem onorati sa sustinem pentru a 4-a oara performanta Campionatului National Women Rally 2023, aflat la cea de-a 6-a editie, in semn de apreciere pentru femeile din randul conducatorilor auto din Romania. Campionatul National Women Rally se bucura de o notorietate din ce in ce mai mare in fiecare an, iar noi suntem incantati sa sustinem consistent organizatorii, iar pasiunea concurentelor pentru motorsport va fi premiata si de aceasta data cu un set de beneficii specifice – de exemplu asistenta rutiera valabila un an pe teritoriul Romaniei.” a declarat Pop Dumitru – Coordonator retea Bosch Car Service

Cele 50 de concurente se vor alinia la start alaturi de ambasadoarele Women Rally si vor apasa pedala distractiei si a amintirilor frumoase in cadrul unui eveniment de exceptie. Trofeul Enel X Way a atras in aceasta prima etapa, pe lista de inscrieri, concurente din 15 judete, doamne si domnisoare curajoase, care isi vor pune la incercare indemanarea si ambitia la volanul propriilor masini.

“Enel X Way se afla in prima linie in procesul de electrificare a transportului in Romania si in tranzitia energetica si isi continua cursa in viteza catre extinderea retelei sale de statii de incarcare electrica, aceasta fiind compusa, in prezent, din 350 de astfel de puncte de incarcare. Sustinem Women Rally cu entuziasm, pentru al patrulea an consecutiv, ca parte din ambitia noastra de a dezvolta o comunitate puternica a celor care au imbratisat deja mobilitatea electrica”, a declarat Andrei Mihalciu, Head of Enel X Way Romania.

Bankingul inteligent este din nou copilotul clasei de masini electrice. Un parteneriat de viitor bazat pe curaj, echilibru, dar si sustenabilitate. George, Inovatie BCR ne este alaturi si in acest sezon competitional, aliniindu-se la startul celor 3 editii Women Rally din acest an, pentru a sustine participantele de la aceasta clasa de masini speciala.

Etapele Women Rally sunt dedicate tuturor femeilor pasionate de condus, care doresc sa isi dezvolte abilitatile la volan intr-un cadru sigur si organizat. Cu sustinere din partea prietenilor si a familiilor, concurentele vor oferi exemple pozitive de responsabilitate si determinare si vor iesi din zona de confort alaturi de alte femei cu care impart aceeasi pasiune.

Mansele de concurs se vor desfasura sambata, 13 mai, incepand cu ora 10:00 la Arena Nationala, accesul la eveniment fiind gratuit pentru toti spectatorii care isi doresc sa urmareasca o competitie plina de adrenalina. Organizatorii au pregatit un circuit format din viraje de viteza, sicane si ace de par unde participantele isi vor putea demonstra abilitatile la volan. Vor fi doua manse de concurs in care concurentele iau startul pe rand, fiind cronometrate la sutimi de secunda. Toata actiunea va putea fi urmarita live pe pagina de facebook Women Rally si pe canalul de YouTube al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Clasa A de la Mercedes-Benz va fi anul acesta masina oficiala a evenimentelor Women Rally. Ambasadoarele noastre vor conduce spre performanta si se vor alinia pentru un start de exceptie sustinut de partenerul nostru.

Evenimentul se va incheia intr-o atmosfera festiva cu ocazia dineului care va avea loc sambata seara la Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz. Tot atunci se va desfasura si festivitatea de premiere a celor mai bune rezultate obtinute in cadrul Trofeului Enel X Way, totul intr-o ceremonie a elegantei si prieteniei.

Informatiile complete legate de concurente, noutatile din timpul concursului si atmosfera Women Rally surprinsa in imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro si pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, inscriere si urmatoarele etape din acest sezon pot fi gasite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul National Women Rally, editia 2023 este sustinut de catre Bosch Car Service.
Prima etapa de la Bucuresti (12-13 mai 2023) a Campionatului National Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Enel X Way, este sustinuta de catre Enel X Way, clasa de masini electrice powered by George, primul banking inteligent din Romania.

Partenerii gold: Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz, Castrol Romania, Parsa Beauty, Herbalife, Hotel Melodia, Kiss FM

Parteneri silver: Gerovital, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Brandocracy, Prestige Flame, A24, Antreprenoare.ro, Postelnicu Aestetic Clinic

Parteneri: Primaria Capitalei, Compania Municipala de Parking

Parteneri media: RallyMax, Autorally, Ziarul News, Autostiri.ro, GP24.ro, 24auto.ro, FanRally.ro, Revista Nascut pentru Sport, Bunzac Media, Fabian Robert Photography

Parteneri print: PMA Invest

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a Ministerului Sportului.

Recomandari pentru tine!