Dan Girtofan, in cautarea unui nou rezultat bun la Raliul Iasului

Dan Girtofan, in cautarea unui nou rezultat bun la Raliul Iasului

Gata cu vacanta si pentru Dan Girtofan si Tudor Marza. Cei doi brasoveni sunt deja prezenti la Iasi, unde va avea loc, in zilele urmatoare, Raliul Iasului, etapa a 6-a a CNRD 2019. O cursa foarte importanta pentru Giri si Tudor, mai ales in perspectiva luptei pentru titlul de campioni nationali, care este mai „incinsa” ca oricand. Dupa o sesiune de recunoasteri, Giri a oferit cateva impresii legate de traseul pe care se va alerga vineri si sambata, dar si despre runda ieseana.

„O etapa frumoasa, ca de obicei. In noaptea de marti spre miercuri a plouat destul de mult si s-au facut noroaie pe unele probe, dar dupa-amiaza incepusera sa se usuce traseele. Probele sunt frumoase, interesante, de buna calitate si care ne vor solicita foarte mult toate abilitatile de pilotaj de care dispunem. Va fi o runda atractiva, in care ne vom concentra doar pe evolutia noastra. Speram sa avem parte de o cursa fara evenimente neplacute, in primul rand, dar si in care sa gasim un ritm bun inca de la inceput. Vom vedea apoi, la final, ce vom obtine. Masina este pregatita, toul este pus la punct astfel ca abia asteptam sa luam startul”, a declarat Dan Girtofan.
Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.

Recomandari pentru tine!