Documentarul dedicat lui MARIN DUMITRESCU „Cursa vietii mele” – ACUM PE DVD

Documentarul dedicat lui Marin Dumitrescu, ” Cursa Vietii Mele ” este disponibil acum si pe DVD.

De-a lungul timpului, Romania a oferit cativa piloti mari, primii iesind in evidenta in perioada interbelica. Valul urmator a venit in era comunista, iar intre aceste doua generatii legatura a fost Marin Dumitrescu. Acesta a debutat pe cand nume precum Petre Cristea sau Jean Calcianu erau inca in avanposturi, insa cariera sa a continuat pana la inceputul anilor 70. In acest timp, pilotand multiple masini, Nea Marin a obtinut peste 30 de titluri nationale, atat supreme cat si la clase. Reusitele au curs pe circuit si in raliuri, insa cea mai de pret amintire vine din zona curselor de coasta.

Comanda DVD „CURSA VIEȚII MELE „, documentar dedicat lui Marin Dumitrescu.

Marin Dumitrescu a reusit, in 1950, sa invinga atat crema pilotilor romani, cat si piloti germani angrenati alaturi de BMW, in cursa de coasta de la Sinaia, eveniment clasic al motorsport-ului autohton care se deruleaza si astazi. Intreaga poveste, de la anii din timpul Razboiului in care lucra pe avioanele I.A.R., pana la primele curse, atat moto cat si auto, si de la victoriile cu legendarul BMW 328 si pana la ultimul titlu de campion din 1973, toate sunt trecute in revista in documentarul „Cursa vieții mele”.

Acesta a fost lansat chiar la aniversarea a 97 de ani a lui Marin Dumitrescu, in 2016. Acum, la putin peste un an de la aparitie, documentarul este disponibil pe suport DVD pentru a fi savurat de toti iubitorii de motorsport cu o aplecare catre istoria motorsport-ului din tara noastra, istorie din care face parte si Nea Marin.

Pentru a achizitiona acest dvd foarte simplu, primind acasa acest dvd.

 

Sursa: pitstops.ro

Recomandari pentru tine!