„Talismanul” aduce un nou titlu. Cristi Sugar devine campion absolut al Rally2

3 din 3 pentru ” talismanul ” campionatului national de raliuri 2 ( Rally 2 ).

Alin Lapadusa este considerat ” talismanul norocos ” al campionatului secund, asta dupa ce a reusit sa devina campion national cu 3 piloti diferiti. Campionatul secund al CNR numit Rally2 se desfasoara de 3 sezoane, iar timisoreanul a reusit in editia pilot al campionatului sa devina campion cu Romain Gilles. Urmatorul sezon acesta reuseste sa devina campion alaturi de Salistean, urmand ca anul acesta Cristi Sugar sa isi adjudece titlul. 

Dupa cea mai frumosa lupta avuta vreodata in CNR2-D, debutantul Sugar Cristian impreuna cu deja experimentatul Alin Lapadusa devin campioni nationali absoluti CNR2-D 2018 si campioni ai clasei A3 sub culorile DTO-Tellur Rally Team.

Etapa Sibiana, ultima de altfel din Campionatul National de Raliuri 2018 a fost una decisiva pentru titlul national absolut al CNR2-D, dupa ce toate etapele de macadam au fost castigate detasat de echipajul Sugar Cristian-Alin Lapadusa, lupta finala avea sa se dea pe o suprafata mai putin favorbaila pentru juniorul DTO-Rally Team care s-a format pe macadam, la bordul unei masini noi si anume o Dacia Sandero.

Dupa debutul de la Brasov si iesirea in decor de la Cluj, Sugar Cristian a atacat generalul si a demonstrat la Bacau ca victoria de la Arad nu a fost deloc intamplatoare. A cumulat puncte si la Harghita, pe asfalt, iar la Iasi venit hotarat sa se „bata” pentru titlu si sa-si asigure sansele pentru Raliul Sibiu, acolo unde Cristi si Alin au atacat fiecare proba cu un ritm foarte bun. Acestia termina pe locul 3 la general si reusesc sa obtina punctele necesare pentru a deveni campioni nationali absoluti CNR2-D 2018.

Raliul Sibiului a fost un Raliu foarte solicitant pentru mine, s-a pus presiune mare pe mine, care a fost destul de greu de gestionat, insa a fost un exercitiu foarte bun pentru cele ce urmeaza, dar satisfactia a fost inzecita dupa lupta stransa pe care am avut-o cu Bogdan. Aceasta performanta nu ar fi fost insa posibila fara sustinerea primita de la ION MOS( Eugen Caragui), din partea intregii echipe, Alin,toti navigatorii, familie si nu in ultimul rand Vali care a crezut in mine si m-a sustinut din toate punctele de vedere, iar pe aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor ” a declarat Cristi Sugar

Recomandari pentru tine!