Cosmin Salistean si Alin Lapadusa noul echipaj din Rally 2

Cosmin Salistean formeaza o noua echipa cu Alin Lapadusa in Rally 2. Acestia vor lua startul la bordul unui Renault Megane.

Aproape de startul primei etape a noului sezon din Campionatul National de Raliuri 2 ( Rally 2 ), care a ajuns la al II-a sezon, dovedindu-se a fi un campionat de bun augur pentru cei care nu au buget pentru CNR, au venit si noutatile.

Noi am stat de vorba cu membrii noului echipajului cu numarul de concurs #108 in persoanele lui Cosmin Salistean si Alin Lapadusa.

FanRally: Salutare Cosmin. Ce planuri aveti pentru sezonul 2017 in cadrul rally 2?

Cosmin: Salutare Fanrally,pentru sezonul 2017 am de gand sa particip la cat mai multe etape din Rally 2, sa parcurgem cat mai multi km de probe speciale si fara un obiectiv maret !

FanRally: 14 echipaje s-au inscris in Rally 2 la prima etapa. Cum vezi acest campionat in al doilea sezon?

Cosmin: Parerea mea este ca rally 2 -ul merge incet incet spre ce trebuie sa fie, un campionat al iubitorilor de motorsport cu posibilitati materiale mai reduse. Anul acesta, incepand cu Brasov-ul am observat ca s-a scurtat cu o zi perioada in care trebuie sa fim prezenti la etapa, ceea ce duce la un buget necesar mai mic pentru fiecare etapa, fiind un lucru foarte bun !

FanRally:  Alin Lapadusa este navigatorul tau in 2017, cum va intelegeti?

Cosmin: Cu Alin ma inteleg foarte bine, nu am apucat sa facem teste impreuna! Vom vedea pe probe cum va fii ….

FanRally: Salutare Alin. Anul trecut ai devenit campion national la Rally 2, anul acesta ai schimbat echipa. Ce planuri sunt pentru 2017?

Alin: Salut ….intr-adevar am terminat pe cea mai inalta treapta a podiumului la general (CNRD2) si pot sa v-a spun ca a fost un an plin de rezultate si evenimente placute, cat despre schimbarea echipei (alaturi de Salistean in 2017) a fost ceva spontan care a venit odata cu un nou partener LUSALI GRUP TIMISOARA. Planuri? nu pot sa v-a spun ceva concret ..nu ne-am facut un plan, dar avem un scop, cat mai multe etape (fara evenimente neplacute) , rezultate si cat mai mult show pt spectatorii de marginea probelor.

 

 

Recomandari pentru tine!