Cel mai bun aspirator cu functie de spalare

De ce un un aspirator cu functie de spalare ?

Un astfel de aspirator cu functie de spalare este in stare sa curete multiple suprafete si de covoare in profuzime, acum depide foarte mult si de modelul acestuia. De multe ori acesta poate scoate pete foarte dificile de pe suprafeta, cum ar fi petele de cafea sau alte pete pe care un aspirator normal nu poate sa le scoata.

Un plus la aceste modele ca nu iti umple aerul din incapere cu praf, cei care sufera de alergii la praf stiu foarte bine acest lucru, fiind un lucru foarte benefic pentru aceste persoane de aceea isi cumpara aspiratoare cu functie de spalare, tocmai pentru a scapa de stranuturile si iritatiile provocate de praful din incapere.

Cum alegi cel mai bun model pentru tine.

aspirator cu functie de spalareCele patru caracteristici importante sunt dupa cum urmeaza. Puterea Motorului este o caracteristica foarte importanta, cu cate este mai mare puterea motorului, cu atat este mai bun. Capacitatea de aspirare este si ea o functie importanta, aceasta de obicei creste concomitent cu puterea motorului, cu cat puterea motorului este mai mare, cu atat capacitatea de aspirare este mai mare.

Eficienta energetica esta iarasi un lucru important, aceasta caracteristica fiind pe clase, Clasa A, B,C,D,E,F,G, cea din urma fiind si cea mai slaba. Cele de Clasa A fiind cele mai bune, avand un consum de energie scazut. Cu cat scade in clasa, cu atat consuma mai multa energie electrica.

Nivelul de zgomot este caracteristica pe care foarte putina lume o baga in seama, insa si aspiratoarele au clase de zgomot. Cu cat nivelul este mai mic, cu atat mai bine. 

Foarta multa lume vrea lucruri de calitate, insa acestia nu dau importanta brand-urilor, ci aleg sa achizitioneze produse ale caror branduri sunt necunoscute. Noi recomandam inainte de toate, sa va informati despre produsul respectiv, firma respectiva si o sa vedeti multe reactii pozitive pentru firmele cuoscute cum ar fi Philips, Delonghi, Vax, iar la firme ” noname ” o sa vedeti recenzii negative foarte mult.

Exista un numar destul de restrans de astfel de modele cu aceasta functie pentru uz caznic, insa daca dorim unul profesional, vorbim de preturi chiar si de 2500 lei in cazul celor mai bune modele.

 

 

 

Noutati
Vezi mai multe