Zvonul ca Sebastian Vettel se retrage la finalul sezonului, clarificat

Dupa Marele Premiu al Principatului Monaco, au existat mai multe speculatii cu privire la faptul ca pilotul Scuderiei Ferrari, cvadruplul campion Sebastian Vettel, s-ar retrage dupa acest sezon. Insa neamtul a clarificat faptul ca aceste zvonuri nu sunt adevarate.

„Nu am niciun plan de a ma retrage din Formula 1. Inca ma distrez, dar am treburi de rezolvat aici, la Ferrari”, a declarat Vettel pentru Auto Bild.
Sebastian stie faptul ca va fi foarte dificil sa-i opreasca pe cei de la Mercedes din a extinde recordul de finisuri 1-2 in cursa de duminica. Dar cvadruplul Campion Mondial vrea ca, cel putin, sa vada acel avans al echipei din Stuttgart redus.

„Vrem sa incercam totul din nou in acest sezon, vrem sa castigam in Canada. Masina e buna, insa nu ne am obisnuit 100% cu ea. Ne este greu sa gasim strategia cea mai buna din cauza pneurilor noi. Noi invatam in fiecare zi , iar acest lucru ne va ajuta, de asemenea sa construim monopostul pentru urmatorul sezon” , a completat neamtul.

Credit Foto: SCUDERIA FERRARI

Nici Mattia Binotto nu a ezitat sa explice ezitarile echipei din acest sezon :

„Stim ca nu suntem inca competitivi si ca nu venim cu schimbari la masina, iar aceste lucruri incep sa ne afecteze din ce in ce mai tare. Insa, Canada reprezinta o mare provocare in ceea ce priveste viteza maxima, eficienta la franare si tractiunea la iesirea din curbe. Vom incerca, din acest weekend, sa lasam toate greselile in urma.”

sursa articol: gp24.ro

Recomandari pentru tine!