Trofeul Valea Cetatii Rasnov 2023 – TRANSMISIUNE LIVE

Digiqole Ad

Trofeul Valea Cetatii Rasnov 2023 este programat sa se desfasoare in perioada 22-24 Septembrie 2023, fiind etapa comuna intre Trofeul National Masters de viteza in coasta si Campionatul National de Viteza in Coasta.

Pe lista de inscrieri se regasesc un numar de 94 de piloti din ambele campionate, duelandu-se pe traseul cu o lungime de 4000 m si o diferenta de nivel intre linia de start si cea de sosire de 230 m.

Vineri, 22 Septembrie 2023, organizatorii vor intra in direct odata cu startului festiv al etapei, atunci cand iubitorii motorsportului pot face cunostinta cu pilotii prezenti incepand cu orele 18:00.

Programul competitiei prevede 9 urcari pentru concurentii inscrisi la Rasnov, cinci dintre ele fiind programate pentru ziua de Sambata, iar Duminica se vor desfasura ultimele patru urcari. Prima zi de la Trofeul Valea Cetatii Rasnov 2023 este dedicata manselor de recunoasteri si antrenamente cronometrate, primele trei manse fiind de recunoastere a traseului de concurs, urmate de doua antrenamente cronometrate, acestea stabilind si ordinea de start pentru ziua secunda.

Zi de Duminica are programate alte doua urcari de recunoasteri in dimineata zilei, insa cele doua manse care vor conta pentru piloti sunt ultimele doua urcari din aceasta editie, cele doua manse de concurs vor fi TRANSMISE LIVE incepand cu orele 13:30, respectiv 15:30 cea de-a doua de concurs.

Ultima transmisiune live va avea loc odata cu inceperea festivitatii de premiere a concurentilor, care este programata la orele 17:30

CLICK/APASA pe imaginea de mai jos pentru TRANSMISIUNE LIVE de la Trofeul Valea Cetatii Rasnov 2023

Trofeul Valea Cetatii Rasnov 2023 -  TRANSMISIUNE LIVE

Rezultatele LIVE ase pot vedea pe live.fras.ro

Recomandari pentru tine!