Trofeul Serus a fost amanat pentru 29-30 aprilie.

Trofeul Serus amanat pentru weekend-ul 29 – 30 aprilie din cauza conditiilor meteo.

Prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, dar si noul campionat CNVC2 au fost programate sa debuteze in weekend-ul 22-23 aprilie. Organizatorii impreuna cu Comisia Nationala de Viteza in Coasta au luat hotararea de a amana Trofeul Serus cu o saptamana din urmatoarele motive:

Avand in vedere prognoza meteo total nefavorabila desfasurari unei competitii de viteza in coasta – temperaturi negative de noapte si extrem de joase ziua dar si ninsori, conducerea executiva FRAS, Comisia Nationala de Viteza in Coasta impreuna cu organizatorul primei etape au hotarat amanarea competitiei “Trofeul Serus” din 22-23 aprilie pentru week end-ul 29-30 aprilie 2017. Urmarea prezentului comunicat se modifica si calendarul competional FRAS pentru Campionatul National de Viteza in Coasta 2017.

De asemenea s-a hotarat prelungirea termenului de inscriere pana joi 20 aprilie ora 20:00.

Presedinte FRAS – Norris Mageanu
Comisia Nationala de Coasta – Radu Dumitrescu
Auto Blic – Bela Stoica

Forte multa lume implicata in acest campionat, de la concurenti la spectatorii, au fost dezamagiti de amanarea etapei de la Rasnov. Foarte multa lume si-a exprimat dezamagirea pe reteaua de socializare facebook, unde au adus argumente contra acestei decizii, insa cu siguranta nu s-au gandit la siguranta concurentiilor si nu numai. 

 

Recomandari pentru tine!