Bogdan Cuzma este liderul campionatului national de viteza in coasta dunlop dupa etapa V

Bogdan Cuzma

Timisoreanul Bogdan Cuzma este liderul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop dupa 5 etape desfasurate pana acum. Bogdan s-a impus in doua din cele 5 etape. La prima etapa reusind sa se claseze pe pozitia a III a la open, iar la etapa V reusind un loc II la etapa de la Sinaia. Astfel adunand 83 de puncte, care il claseaza pe pozitia de lider a CNVC.

La bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX, timisoreanul spera la primul titlu de campion absolut a campionatului national de viteza in coasta dunlop, insa mai sunt 3 etape pana la finele campionatului. Etapa VI din CNVC, Trofeul Teliu,  fiind programata sa se desfasoare intre 3-4 septembrie, urmata de Trofeul Campulung Muscel care se desfasoara intre 24-25 setembrie, iar ultima etapa este programata intre 15-16 octombrie la Predeal.

Lucian Radut este pe pozitia a doua la open cu 55.5 puncte, la doar 32.5 puncte de liderul campionatului. Pozitia a 3-a este ocupata de Edu Stan la bordul unui Mitsubishi Lancer de clasa H4 cu 52 de puncte acumulate dupa cele 5 etape desfasurate pana acum.

Clasament la zi a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop dupa etapa V.

Credit Foto: RPM Racing Ro

Subiecte asemanatoare: