Napoca Rally Academy si-a anuntat programul pentru 2020

Programele pilotilor Napoca Rally Academy incep sa se contureze dupa aceasta perioada neprevazuta cauzata de pandemia de Coronavirus si blocajul activitatii sportive. 

Simone Tempestini va avea ca obiectiv in acest an castigarea celui de-al cincilea titlu in Romania, in timp ce Bogdan Marisca va a lua startul la anumite etape cu scopul de a face spectacol si de a fi pe podiumul general la finalul campionatului.

Simone Tempestini: Sigur anul 2020 nu este cum mi-am imaginat si cum mi-am dorit, dar voi incerca la orice competitie la care voi lua startul sa dau maximul posibil din toate punctele de vedere. Sper ca fanii sa poata sa revina pe probe, langa noi, cat mai curand si sa putem sa ne bucuram impreuna de sportul nostru. Sunt fericit ca iau startul cu o Skoda Fabia R5 la Cheile Gradistei, prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta si sper sa ma distrez si sa invat masina cat mai bine.

Bogdan Marisca: Ma bucur sa iau startul in sezonul cu numarul 27, iar pentru aceasta trebuie sa le multumesc partenerilor nostri si echipei! Daca acum 26 de ani m-ar fi intrebat cineva daca mi-as dori sa  fiu prezent atatia ani in raliuri, as fi semnat cu ochii inchisi! Revenind la 2020, nu vom avea  un program full, ci unul  partial, iar prima etapa la care mergem este Brasov & Harghita. Nu avem un obiectiv specific, vom merge sa ne distram, sa incercam sa contribuim la spectacol si evident sa-i sprijinim pe mai tinerii nostri colegi din NRA. Insa in functie de cum va fi campionatul ne-am bucura si sa fim pe podium la sfarsit. Cat despre masina, vom concura cu acelasi model de care ne-am bucurat in ultimii ani, Ford Fiesta R5, o masina care ne-a placut foarte mult si cu care ne-am inteles foarte bine. La final, as vrea sa le urez bafta tuturor colegilor mei care vor fi la start si chiar daca se anunta un  sezon greu, am convingerea ca va fi si interesant.

Norbert Maior va avea ca target, cu noua masina de rally 4, castigarea campionatului la 2 roti motrice si un loc cat mai sus in clasamentul general.

NRA continua si in acesta perioada sa faca eforturi sa sustina tinere talente la clase competitionale mai mici si sportivi deosebiti.  Astfel, echipa confirma sprijinirea lui Ciprian Lupu, singurul pilot pe scaun cu rotile din Europa de Est in provocarea lui de a fi tot mai rapid si la Campionatul de Raliu si la cel de Viteza in Coasta. De asemenea, NRA va sustine un debutant in Campionatul National de Raliuri la Cupa Dacia, si anume pe Victor Supuran. 

Programele internationale ale lui Simone Tempestini si Norbert Maior, din pacate, nu sunt inca confirmate, dar NRA va incerca sa faca tot posibilul, impreuna cu partenerii implicati pentru a fi prezenta si peste hotare.  Iar pasul urmator va trebui sa fie pregatirea unui sezon 2021 la inaltimea asteptarilor tuturor pasionatilor de motorsport din Romania. 

Anul 2020 este o mare provocare pentru toti actorii implicati in motorsport in Romania, dar stiu ca doar impreuna vom reusi sa iesim mai puternici si la fel de optimisti. Si continuam sa alimentam visul tinerilor implicati in sportul nostru, ca parte din misiunea pe care ne-am asumat-o inca de la infiintare. Stati langa noi si ne vom bucura si anul acesta de pasiunea noastra! a declarat Marco Tempestini, Manager al echipei NRA.  

Partenerii NRA pentru 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV Petrom, De Longhi, Primaria si Consiliul local Cluj Napoca, Europa FM.

Recomandari pentru tine!