Mihai Beldie: R3-ul ce mi-a dat lumea peste cap

Sambata si duminica, la Brasov, a avut loc ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta – Trofeul Opel powered by Total, desfasurat pe Drumul Poienii, ocazie cu care 88 de piloti au adus la start pentru ultima data in acest sezon masinile de coasta.

La start, sustinut de catre Conna Tony si Total Romania, s-a prezentat si pilotul Vroom Vroom Vlog – Mihai Beldie, la bordul unui material de concurs nou pentru sportiv, dar pe de alta parte foarte performant.

Ma bucur enorm ca am reusit sa aliniem la start o asemenea masina. Este vorba despre o Honda Civic TypeR R3 cu care am luat startul la clasa A2, o clasa ce a beneficiat la acest eveniment de o lupta excelenta, cu multi piloti de top la start. Avand in vedere faptul ca primii metri cu aceasta masina au fost din service pana la start, dupa care am intrat direct in competitie, ma declar multumit de evloutie, imbunatatind timpii pe fiecare urcare, dar potentialul masinii fiind mult peste ritmul avut in cursa.

A fost un test bun pentru a alege directia pentru sezonul competitional 2021, asa ca am decis ca este important ca masina pentru sezonul viitor sa aiba cutie secventiala, sa fie servisata la HTagMotorsport si sa am timp pentru teste inainte de fiecare competitie. De ce spun asta? Pentru ca si la Cluj si la Poiana, cand am inceput sa ma invat cu masina, cursa se termina, lucru ce nu m-a avantajat deloc din punct de vedere a performantei in concurs. Per total, ma bucur enorm ca am fost la start la un nivel atat de ridicat si nu imi ramane decat sa multumesc oamenilor ce au crezut in acest proiect ce sunt sigur ca o sa creasca vazand cu ochii de la etapa la etapa, a declarat Mihai Beldie.

Pentru cei ce isi doresc sa vada intreaga poveste a competitiei, va invit pe canalul nostru de YouTube – Vroom Vroom Vlog, pentru o retrospectiva a evolutiei de la aceasta competitie: 

Prezenta Vroom Vroom Vlog la acest eveniment a fost sustinuta de catre Conna Tony, Total Romania, VDCdevelopment.ro, partener de mobilitate – APAN Automobile Audi si 360.ro, partener de imagine.

Recomandari pentru tine!