De vorba cu David Tarta

12079456_753699644765052_3645304842435914239_n

Dupa etapa de viteza in coasta din campionatul Romanian Berg Cup desfasurata in 17 Octombrie pe Valea Domanului din Resita, la care juniorul David care il are ca si mentor pe Danny Ungur a fost prezent la startul etapei organizata de VSS RACING CLUB.

Noi am fost la Resita si am dorit sa ii adresam cateva cuvinte juniorului.

Fan Rally: Stim ca esti foarte activ in motorsport. Cum descri sezonul 2015 referitor la etapele la care ai luat startul?

David: Anul 2015 a fost un an foarte aglomerat cu multe competitii atat in Romania cat si peste hotare. Peste 25 de concursuri, iar la Rally Sprint am ajuns campion la juniori. La VTM tot campion atat la juniori cat si la DH1 -1400.

Fan Rally: Felicitari pentru podiumul de la Resita. Cum ti-sa parut etapa de la Resita din campionatul de coasta Romanian Berg Cup?

David: Etapa de la Resita a fost foarte frumos, dar m-am așteptat la prima treapta a podiumului.

Fan Rally: Ce planuri ai pentru sezonul 2016? Te vom vedea tot alaturi de Danny?

David: Danny este mentorul meu. .. de la el am insusit tainele pilotajului si îmi doresc foarte mult ca si pe viitor sa ma indrume, sunt foarte bucuros de fiecare data cand pot petrece timp in preajma lui Danny.

Fan Rally:  Un mesaj pentru fani tai si pentru cititori fanrally.ro.

David:  Multumesc celor ce m-au sustinut si m-au incurajat pana in prezent si doresc din toata inima sa le rasplatesc devotamentul si in sezonul 2016 cu multe victorii. Pentru anul competitional 2016, ne-am facut un nou plan de bataie, astfel vom avea prioritar etapele de Slalom Paralel de la Sibiu si etapele Reginale de Viteza in Coasta. In al treilea rand  dorim sa luam startul si in C.N. de Rallycross Ungaria.

Echipa Fan Rally iti doreste multa bafta.

Recomandari pentru tine!