Demaraj puternic spre titlu pentru YACCO RACING ROMANIA

YACCO RACING ROMANIA si-a anuntat componenta pilotilor pentru sezonul 2017 a CNVC

Patru piloti se regasesc in componenta echipei YACCO RACING ROMANIA. Acestia au anuntat in conferinta de presa care sunt pilotii echipei, cu ce masini vor alerga in acest an, ce obiective au si sponsorii acestora. 

O noutate este adusa de campionul clasei diesel din sezonul precedent, Costi Stratnic, care va alerga anul acesta la bordul unei Dacia Logan STCC care dezvolta 420 CP, iar prima aparitie cu acest model in sezonul 2017 a Campionatului National de Viteza in Coasta va fi la Trofeul Serus, reprogramat pentru weekend-ul 29-30 apilie.

Aurelian Andronache va alerga in acest sezon la bordul unui Renault Clio RS Cup care dezvolta 210 CP si va participa la clasa H2, Aurelian a reusit sa devina vicecampion la aceasta clasa in anul 2009 si spera ca in acest an sa devina campion la clasa.

A debutat sezonul trecut si ocupand pozitia a III-a la clasa A1, Marian Nica, va pilota in acest an fosta masina a lui Stratnic, adica un BMW Seria 1 Diesel de 390 CP si se va bate pentru titlul de campion la H4 si Diesel. Marian Andrei completeaza echipa, acesta alergand cu un Citroen C2 R2 MAX la clasa A1, fiind debutantul echipei.

 

Sponsorii echipei: YACCO ROMANIA, BANCA COMERCIALA ROMANA (BCR), AUTONET, ADMIRAL Romania, S.C. FLAMICOM IMPEX SRL, MALINA, RAMYCOM MOTORSPORT SERVICE si iHunt.

 

Sursa foto: Pagina Yacco Racing Romania

Recomandari pentru tine!