Calendar CNVC provizoriu 2019

Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv a aprobat publicarea, sub regim provizoriu, a calendarului Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019.

Viitorul sezon va avea un total de 9 runde, iar regulamentul pentru 2019 va prevedea ca la clasamentul final anual să se ia în calcul cele mai bune 7 rezultate. Neparticiparea la una sau mai multe etape nu va mai fi un criteriu care să afecteze clasamentul anual.

Sezonul va începe oficial pe 13-14 aprilie cu prima rundă, la Râșnov, în organizarea clubului AutoBlic. Același club va organiza și rundele 2 și 3, la Cheile Grădiștei (18-19 mai), respectiv Poiana Brașov (8-9 iunie).

patra etapă se va desfășura pe 29-30 iunie la Reșița, fiind organizată de Rally CB Vest. Sezonul va continua cutradiționala etapă de la Sinaia (organizator: Carpați Sinaia, 20-21 iulie) și cu o etapă nou-introdusă în calendar, cea de la Mediaș, organizată de AutoBlic, pe 3-4 august.

Etapa de la Rânca va fi a șaptea din sezonul 2019 și este programată între 31 august și 1 septembrie, în organizarea clubului Autocorex. Campionatul se va încheia cu rundele de la Câmpulung Muscel (Organizator: Brothers, 21-22 septembrie) și Poiana Brașov (ACM Racing, 12-13 octombrie).

Pe lângă cele 9 din calendarul oficial, alte două runde vor fi ca rezervă. O etapă pe Transfăgărășan, sub organizarea FRAS, în luna august, și o alta la Ojdula, în organizarea Autocrono, în funcție de schimbări.

Toate etapele sunt cu caracter provizoriu până la semnarea contractului dintre organizatori și FRAS și achitării a jumătate din taxa permisului de organizare. Termen limită de semnare al contractului, 15.01.2019.

 

Sursa articol: fras.ro

Recomandari pentru tine!