Mads Ostberg a confirmat programul WRC2 cu Citroen

Norvegian-ul a confirmat ca va concura in categoria WRC2 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA cu Citroen Racing si PH Sport intr-un model Citroen C3 R5 intr-o masina destinata clientilor privati.

Ostberg, in varsta de 32 de ani, va lua startul la opt etape din WRC 2020 cu sprijin oficial de la Citroen Racing, Total si Michelin. El il va avea pe scaunul din dreapta pe Torstein Eriksen, iar cei doi isi doresc titlul WRC 2 in acest an..

Francezul Yohan Rossel (24 de ani) a semnat acelasi partneriat ca si Ostberg pentru 2020 in WRC2, acesta fiind secondat de Benoit Fulcrand si vor lua startul la sase runde din calendarul WRC2.

Ostberg wrc 2
Credit Foto: https://www.motorsportweek.com

 „Este minunat sa continui cu toti cei din echipa. Am lucrat din greu la dezvoltarea masinii anul trecut, cu principalele evolutii in ceea ce priveste franele, suspensia si performanta motorului. Acest lucru ar trebui sa ne ofere un anumit avantaj in 2020. Impreuna cu Torstein, obiectivul nostru este sa castigam cat mai multe etape si sa revendicam titlul. Sunt foarte fericit ca, cooperarea noastra cu Citroen continua si este placut sa fim alaturi de Yohan.” a declarat Ostberg.

Abia astept prima etapa, Rallye Monte-Carlo, unde speram sa avem o evolutie frumoasa. Vom face tot posibilul pentru a veni cu un rezultat bun, chiar victoria daca se poate.” a adaugat Mads.

Recomandari pentru tine!