Florian Niturad si Alexandru Popa au castigat prima etapa din Trofeul Rally2

La bordul modelului Seat Ibiza Cupra, echipajul format din Florian Niturad si Alexandru Popa au castigat prima etapa din Trofeul Rally2 care s-a desfasurat in zona Odorheiului Secuiesc, judetul Harghita.

Desfasurat in weekendul 5-6 mai, Raliul Harghitei a contat ca si prima etapa din Trofeul Rally2, dar si din primul esalon, Campionatul National de Raliuri.

Florian Niturad si Alexandru Popa au avut parte de o etapa reusita inca de la inceputul raliului, acestia fiind lideri chiar dupa prima proba si au ramas in acesta postura pana la final. Locul secund, a fost ocupat de Tudor Patrutoiu si Mircea Maries, care termina raliul la o diferenta de +8,6 secunde in spatele liderilor pe un model Volkswagen Golf V GTI.

Pozitia a treia la general a fost ocupata de Emanuel si Denisa Resiga, cei doi au incheiat prima etapa la +16,1 secunde in spatele liderilor si la +7,5 secunde in spatele pozitiei secunde, alergand pe modelul Ford Fiesta Mk5 ST.

 

In cadrul clasei A1, Adrian si Angela Tehei au reusit sa isi adjudece victoria la Raliul Harghitei 2023 la bordul modelului Renault Clio II 16V. Pozitia a doua i-a revenit echipajului format din Mihai Malureanu si Sorin Colceriu care au participat la bordul unui Renault Twingo RS R1. 

Ioan Catana si Rares Fetean incheie podiumul acestei clasa de pe pozitia a treia la bordul unui Suzuki Swift Sport MK4.

Acelasi trio ca si la general se afla pe podiumul clasei A2, Florian Niturad si Alexandru Popa ocupand fotoliul de lideri, urmati de Tudor Patrutoiu si Mircea Maries, iar Emanuel si Denisa Resiga  incheie podiumul clasei.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri si Trofeul Rally2 va fi Raliul Argesului, care va avea loc in perioada 27-28 Mai.

Recomandari pentru tine!