Dan Girtofan: „Suntem pregatiti pentru o cursa frumoasa la Iasi”

La capatul unei vacante de vara destul de lungi, una in care a tras tare sa repare masina de concurs dupa accidentul de la Harghita, vicecampionul national Dan Girtofan (Skoda Romania Motorsport) este increzator intr-o evolutie buna la Cotnari Rally Iasi 2018. Si el si Tudor Marza, navigatorul sau, au mers in capitala Modovei cu gandul de a oferi fanilor ceea ce isi doresc, o lupta interesanta cu „rivalii” Simone, Vali, Bogdan sau Titi.

Credit Foto: Rally Cow

Dupa o zi in care a fost la conferinta de presa de prezentare a cursei, dar si a efectuat cateva recunoasteri, Giri a oferit primele impresii legate de etapa ieseana: „Probele sunt aceleasi de anul trecut, foarte interesante si frumoase. Din pacate, ploaia ar putea sa le faca un pic alunecoase, dar macadamul se prezinta in conditii bune in acest moment. Noi suntem pregatiti suta la suta, din orice punct de vedere, ca sa ne aparam victoria de anul trecut. Nu va fi usor, pentru ca vom infrunta o concurenta acerba, dar asa cum ne stie lumea, vom incerca sa dam o replica pe masura tuturor”.

Dan si Tudor sunt sprijiniti in 2018 de urmatorii parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!