Cupa Mediasului 2023, start cu 55 de piloti

Digiqole Ad

Cupa Mediasului 2023, prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, este programata sa se desfasoare in weekendul 20-21 Mai 2023.

Lista de inscrieri finala nu a fost publicata de organizator, insa lista provizorie cuprinde 55 de piloti la start, pregatiti sa alerge pe traseul cu o lungime de 3,1 km.

Lista de inscrieri, harta, programul, transmisiunea live se pot vedea pe pagina noastra dedicata -> CNVC Medias

foto: Flavius Croitoriu / Rally Art.ro

Cinci modele de Categoria I la start

Dupa ghinionul de la Rasnov, Emil Ghinea, a reusit sa repare modelul Norma M20FC, venind la Medias cu gandul la victorie. Mangaliotul va avea adversari puternici si aici, campionul en-titre de anul trecut, Octavian Ciovica, piloteaza Radicalul SR8 in cautarea unei noi victorii.

Botond Szabo aduce si el modelul Radical SR3 RS la start, Dragos Savloschi e prezent tot un Radical, insa un Prosport Evo. 

La bordul unui model Silver Car S2, Razvan Dragomir incearca sa obtina o pozitie cat mai favorabila pentru el.

La start se vor alinia si modelele de la Dacia Revival si cele de la Istorice, pe langa acestea, se adauga si ceilalti concurenti care vor participa la clasicele clase de Performance Factori.

Sambata, concurentii au de efectuat cinci urcari, trei dintre ele sunt manse de recunoasteri si doua de antrenamente cronometrate.

Ziua de concurs propriu-zisa este Duminica, cei 55 de concurenti au la dispozitie patru urcari, primele doua manse fiind de recunoasteri, urmate de cele doua de concurs programate la orele 13:15, respectiv orele 17:00.

Recomandari pentru tine!