Testare pozitiva la Covid-19 pentru un membru WRC Fia

 Unul dintre promoterii WRC a testat la noul virus COVID-19 dupa etapa ce tocmai s-a terminat, mai exact Rally Guanajuato Mexico.

Membrul FIA WRC a fost in autoizolare dupa ce acesta a afisat simptomele virusului care a paralizat sportul in foarte multe tari. Acesta a intrat in autoizolare la hotelul in care era cazata intreaga echipa care se ocupa de buna desfasurare a Campionatului Mondial de Raliuri (  WRC ), fiind sprijinit de personalul medical al orauslui Leon, dar si de colegii si nu numai.

Dupa ce a venit confirmarea testul pentru Covid-19, iar acesta este pozitiv, membrul a fost preluat de autoritati si este tratat la sectia de sanatate a statului Guanajuato si a ramas in Mexic sub ingrijirea lor.

Membrul a intrat in contact cu alte persoane in hotel, prin complexul TV WRC ( zona in care se transmite fluxul live de pe probele special ), dar si prin alte zone. Acesta fost scos din zona principala a parcului de servicii si a centrului media foarte rapid, pentru a nu raspandii virusul si a fost dus spre camera de hotel.

Personalul WRC TV, membrii FIA, echipele de producatori, dar si alte persoane suspectate ca ar fi intrat in contact cu acesta, au fost sfatuiti sa se autoizoleze dupa confirmarea testului pozitiv.

Promotorul WRC a colaborat cu autoritatile locale la investigatii, acestia primind indrumari de la guvernatorului din Guanajuato si din partea Departamentul de Sanatate.

Recomandari pentru tine!