„Copilot pentru o zi” la Klausenburg Retro , in dreapta lui Alin Lapadusa

Klausenburg Retro Racing s-a desfasurat intre 23-25 septembrie  la Cluj, fiind un eveniment dedicat pasionatilor de masini retro. Evenimentul fiind inclus in calendarul national al competitiilor care se desfasoara sub egida Retromobil Club Romania si Federatia Internationala a  Vehiculelor Antice (FIVA).

Evenimentul a avut si o tombola, castigatorii avand ocazia de a avea o experienta placuta ” copilot pentru o zi ” in dreapta pilotului Alin Lapadusa. Trei persoane au fost castigatorii la Cluj, doi dintre castigatori reusind sa aibe aceasta experienta placuta, insa ultimul castigator a avut ghinionul motorsportului, adica materialul de concurs sa cedeze.

Alin Lapadusa a fost invitat special la acest eveniment, fiind cel care a dus norocosii tombolei in scaunul din partea dreapta, la bordul unui Audi Quatro. Inaintea plecarii cu ultimei manse, avand probleme tehnice cu masina de concurs, astfel ne mai putand oferi aceasta placere ultimei persoane care a avut aceasta ocazie.  

Putina dezamăgire, atunci am zis ca ar fi fost cel mai original cadou de ziua mea. Ziua mea fiind luni, in 26 septembrie, iar concursul a fost Duminica.” a spus Ana Maria la aflarea vesti ca nu va putea fi in dreapta lui Alin.

Alin Lapadusa si Horatiu ( organizatorul Klausenburg Retro ) au luat decizia de ai oferi acest cadou Ana-Mariei la etapa de Viteza in Coasta organizata la Nadrag de A.C.R. Timis in data de 15 octombrie, acestia asigurand cazarea, transportul si tot ceea ce este necesar pentru ca Ana Maria sa poata fi ” Copilot pentru o zi „, iar ceea ce au inceput la Cluj, se sfarseste la VTM Nadrag.

Cu entuziasm. Am fost fericita ca pot trai aceasta experienta, cu ajutorul lui Alin si a lui Horatiu. Cand s-au anuntat castigatorii tombolei, am sarit in sus de bucurie, zicand ca e ” my lucky day” a raspuns Ana cand a fost intrebata de echipa FanRally care a fost reactia ei la aflarea vesti ca va fi adusa la o etapa de VTM in calitate de ” Copilot pentru o zi

Si Danila Marius a fost unul dintre cei 3 norocosi de la Cluj, iar noi am stat de vorba cu el.

A fost o experianta unica, de la start cand am fost lipit pur si simplu de scaun pana la linia de sosire. Desi a fost un traseu mai mult de indemanare se putea simti foarte usor de pe locul de copilot de ce este masina in stare si pentru mine au fost momente de adrenalina pura pentru ca a fost pentru prima data cand eram intr-o masina de raliu alaturi de un pilot precum Alin Lapadusa.”  a spus Marius. Intrebat daca ar ma repeta aceasta experienta, acesta a spus ” Cu siguranta DA, de mult mi-am dorit sa fiu si eu ales intr-un concurs de genul ,,copilot pentru o zi” organizat la Klausenburg Retro Racing si se pare ca norocul a fost de partea mea de aceasta data„.

Cu Ana Maria ne revedem pe 15 octombrie la Nadrag.

 

Recomandari pentru tine!