Cei de la Ferrari sunt multumiti ca l-au ales pe Carlos Sainz pentru 2021

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, este in continuare multumit, de alegerea constructorului de la Maranello, de a-l inlocui pe Sebastian Vettel. Pozitia pilotului german in echipa, va fi ocupata de Carlos Sainz, care a uimit weekend-ul trecut, in Portimao, dupa ce a reusit sa ajunga in funtea plutonului, cu monopostul McLaren, desi pentru scurta vreme.

„A fost cu siguranta un start fantastic si o performanta uimitoare”, a declarat Binotto. „Faptul ca a reusit sa faca acele depasiri, in conditiile date, a fost impresionant. Dar sunt multumit de intregul sau sezon, de pana acum si de faptul ca progreseaza.”

Ferrari a avut un an destul de rau si Sebastian Vettel se chinuie sa tina pasul cu Charles Leclerc, cu toate acestea, Sainz ramane multumit cu alegerea facuta:

„Sa speram ca vor face o treaba buna anul viitor si ca vom avea un monopost competitiv. Si daca nu, tot Ferrari e. Sunt oameni care rad de performanta lor, acum si intreaba daca regret sau daca am indoieli, dar spun mereu ca nu. Rad si eu de ei, pentru ca nu stiu ce traiesc deja, si inca nu sunt in echipa.”

 

sursa: ANA DANILA – www.gp24.ro

Recomandari pentru tine!