6 etape pentru Campionatului de Slalom Auto ACR sezonul 2021

Campionatul de Slalom Auto ACR si-a dezvaluit etapele pentru actualul sezon competitional 2021.

Organizatorii spera sa poata organiza cel putin 6 etape in actualul sezon, Bulzesti si Verbita fiind printre etapele de casa a campionatului, insa in acest sezon a mai aparut o noutate, mai exact doua etape pe tronsonul catre Straja. 

Campionatul va avea organizate cate doua etape pe fiecare traseu dupa cum se poate vedea in calendarul oficial, acestia sperand sa mai adauge cel putin o etapa, renumita etapa Bucovat Hillclimb Challenge, din cauza reabilitarii tronsonului, acesta este pus in rezerva, insa exista speranta in finalizarea reabilitarii in aceasta vara.

Pentru acest an ne-am propus sa continuam organizarea in cele doua locatii pe care am mers si in 2020 – Bulzesti si Verbita – dar vrem sa ne extindem activitatea pana la spectaculosul traseu care leaga orasul Lupeni de statiunea Straja, care in ultimii ani nu a fost utilizat la adevaratul sau potential” a spus Gabi Opris.

Vom organiza un weekend de curse – o etapa sambata si una duminica, ceea ce reprezinta o alta premiera pentru noi. Duminica, 7 februarie, dupa premierea sezonului 2020 unde am anuntat calendarul pentru acest an, am fost placut surprinsi de feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la concurenti, lucru care ne motiveaza si mai mult” a mai adaugat Gabi.

Echipa noastra, fanrally.ro, a pregatit o pagina speciala pentru acest campionat ( Campionatul de Slalom Auto ACR ) in care se poate regasii informatii despre etapele din acest campionat, documentele etapei si multe altele.

Recomandari pentru tine!