Calendar WRC 2021: Croatia gazda pentru prima data

Calendar WRC 2021 – Noul sezon aduce 12 etape, iar Croatia aduce mondialul pentru prima data in istorie sa.

Promoterul Campionatului Mondial de Raliuri ( WRC ) a lansat zilele trecute calendarul oficial a campionatului pentru sezonul 2021. 

La fel ca si pana acum, noul sezon va incepe la Monte-Carlo in perioada 21-24 ianuarie. Caravana mondialului de raliuri va urma sa faca un drum in Suedia pentru etapa programata intre 11-14 Februarie.

Pentru prima data in istorie, Croatia va gazduii o etapa din WRC, aceasta va puncta ca si etapa a treia a campionatului, se va desfasura pe probe de asfalt, avand zona de service in Zagreb.

Portugalia si Italia vor fi urmatoarele etape din campionat, iar mult asteptata etapa Safari Rally Kenya va marca jumatatea campionatului si este programata in luna iunie, mai exact intre 24-27 iunie 2021.

calendar wrc 2021

Jumatatea a doua a campionatului va incepe in Estonia, la mijlocul lunii iulie, urmata de etapa din Finlanda si cea din Regatul Unit ( UK ) in August.

Ultimele 3 etape ale sezonului 2021 din Campionatul Mondial de Raliuri ( WRC ) vor avea loc in Chile si Spania. Japonia contand ca si ultima etapa, fiind programata pentru 11-14 noiembrie.

Recomandari pentru tine!