7 din 9 pentru Simone, lider dupa prima zi la Raliul Moldovei

Prima zi de la Raliul Moldovei a avut programate 9 probe speciale. Simone a reusit sa se impuna in 7 din cele 9 probe speciale desfasurate in prima zi.

Punctand ca si etapa a IV -a din Campionatul National de Raliuri Dunlop, aceasta face parte si din FIA European Rally Trophy si FIA Balkan Rally Trophy.


Dupa cele noua probe speciale, Simone reuseste sa isi pastreze un avans de 00:36,4 sec. fata de locul secund care este ocupat de Vali Porcisteanu la bordul Skodei Fabia R5. Bogdan Marisca se afla si el pe podium, ocupand pozitia a treia in clasamentul general provizoriu dupa prima zi de raliu, avand un ecart de +00:58,8 in spatele liderului si de + 00:22.4 sec. in spatele lui Porcisteanu.

M.Muresan e liderul Cupei Dacia, urmat de Andrei Mitre care se afla pe pozitia secunda in cadrul cupei monomarca dupa probele speciale de astazi. B. Gheorghiu incheie podiumul cupei monomarca romaneasca.

In cadrul Cupei Suzuki, Raul Badiu are un avans considerabil fata de ocupantul locului secund ocupat de Bogdan Vrabie, acesta avand un ecart de peste doua minute fata de locul secund. Radu Necula termina prima zi din Moldova pe treapta a treia a podiumului.

Clasamentele complete de la Raliul Moldovei 2018 se pot regasi pe site-ul fras.ro la sectiunea live.

Clasament general provizoriu Raliul Moldovei 2018 

  1. Simone Tempestini: 00:55:06,8
  2. Vali Porcisteanu: +00:36,4
  3. Bogdan Marisca: + 00:58,8

Credit foto: Hazaparu Radu George

Recomandari pentru tine!